.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: Сложно

Тук съм съгласна с теб. Просто ме е страх да не стане така, че ако срещна някой друг да не ме нарани, да не се опита да се мъзползва от мен, защото хората умеят да се правят на такива каквито не са, да бъдат с маски, и когато им е най-изгодно тогава да ги свалят. Защото по-добре с липсваща част от сърцето поради изгубена любов отколкото с липсваща част причинена от лъжи и измама.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Избийте си от главата че сърцето и чувствата са непокорима и автономна крепост, или чревен паразит, който не може да бъде командван или управляван или премахнат.

Всичко става лесно и елементрано, чувства, емоции и прочее дивотии са продиктувани от мозъка. Тва че ви е по удобно да си седите на ушите и да се оправдавате с глупости е друг въпрос. Чувствата могат и би било добре да бъдат управлявани, иначе става манджа с грозде.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Niakoitam
    gerincito това е риск печели риск губи.

Има една много хубава мисъл за случая: "Да те е страх да обичаш,защото може и да бъдеш наранен е като да те е страх да живееш,защото един ден ще умреш".

valdesbg не е и баш така. Ние не сме някакви роботи с много мощен чип в главата.Понякога е трудно човек да удържи чувствата си,но когато е наложително трябва да се постарае да го направи и да не захвърля с лека ръка евентуалното си бъдещо щастие,защото не иска дори да погледне даден човек или даже и да го погледне веднага след това поглежда към другият.

Мога да ти дам и една метафора колкото и далечна да ти се стори как понякога контрола е невъзможен.Наскоро се напих за първи път в живота си до безпаметност.Стигна се до един момент след, който не помня АБСОЛЮТНО нищо та някои моменти даже още не са ми ги доразказали.Държал съм се както си пожелая без грам да ми пука от чуждото мнение въпреки,че ми е било трудно.Когато бях леко подпийнал си спомням,че исках да взема и да облека една фанелка посто така на бъзик дето едно момиче я съблече само за малко.Е, възпирах се поради дадени причини. И познай. На сутринта се събудих с въпросната фанелка върху мен и даже разбрах информацията,че вечерта брат ми се е опитал да ми я съблече обаче аз по никакъв начин не съм му позволил.Нали с мозъка можем да контролираме всички емоции.Как ли да успея да ги контролирам в случая като даже не ги и помня
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на NissaN
    Какво значи невъзможно? В живото няма невъзможни неща независимо добри или лоши.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си