- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложно
Здравейте! И аз като другите ще споделя и ще чакам съвети. Случвало ли ви се е да се влюбите в невъзможния човек, но въпреки всичко да не можете да се откажете от тази любов? При мен е така. Толкова е сложно. Няма как да бъдем заедно, но не спирам да мисля за него. Лягам и ставам с мисълта за него, а знам, че е невъзможно. Когато аз се отдалеча, той приближава. Приближа ли се, той се отдалечава. Той е някой, с когото не мога да бъда, когото не мога да докосна, чийто глас дори не мога да чуя. Причинява ми само болка. Какво да правя? Как да го забравя?
Сложно е...ако сам си го направиш сложно.
Почти всеки трети идиот вярва в религията,а почти всеки втори идиот вярва че човек е незаменим и уникален сам по себе си без заместител.
Мислиш вътре в кутията и ако излезнеш извън нея,пренебрегнеш моментното което те ръководи,ще осъзнаеш че пътя към щастието ще е с някой който ти е под ръка или ти е по достъпен...Кипи от хора,не си на самотен остров.
Опростявай си живота сам/а,защото така или иначе всички са се наговорили да го усложняват![]()
Какво толкова му е сложното да бъдеш с това момче?
Има ли желание, то тогава има и начин.
Освен ако само ти си влюбена в него, а той не знае за съществуването ти , тогава е проблем![]()
По-конкретно,моля.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
На всички се е случвало.Чувствата не са с бутон за изключване.Опа,тоя не е за мен.Айде да изключим чувствата.Намери си друг.Няма лек ,който действа навсякъде.
Може би е така, може би трябва просто да се огледам наоколо и да забележа, че има и други хора. Но как да стане това, като дори и в сънищата си ходя при него?
Зависи какво се разбира под невъзможен човек. Ако е някой с който си късала 2-3-4-5 пъти по-добре да приемеш,че нещата не могат да се получат колкото и да ти се ще и само ще страдаш и да се поогледаш наоколо.
Ако ситуацията е друга до не чак толкова отдавна може би бих ти казал ето това:
Макар че съм твърдо несъгласен като вярващ до някаква степен в религията,че всеки, който вярва в нея е идиот.
Но сега и аз не знам.Сложно е, а понякога няма как да намериш подходящият заместител въпреки,че както се каза няма незаменими хора обаче пък всеки сам по себе си е уникален противно на написаното на поста, който цитирах.
Иначе ~TrueLove~ някакси не мога да се съглася особено с мнението ти.Леко върви само по повърхността на нещата.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-17-2013 на 17:46
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Той е най-хубавото нещо в живота ми.Никога не съм изпитвала подобни чувства. Значи това било любовта. Различен е от другите, няма втори като него. Когато ме гледа, когато си говорим, когато хване ръката ми, времето сякаш спира. Все едно сме само аз и той на света... С него мога да разговарям на всякакви теми. Имаме еднакви виждания за нещата, общи интереси. В очите му има толкова обич, но и двамата не можем да немерим пътя към другия..... Знам, че сигурно няма да се получи нищо, но как да се откажа, когато той е всичко, което искам?
Чакай сега...
Това:
Някак рязко контрастира с това:
Обърквам се.
Искаш ли да разкажеш по подрбно тази история или предпочиташ все пак да не даваш ключови подробности директно във форума? Ако е така при желание можеш да ми драснеш някое ЛС.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Да си момче да ти кажа да си погалиш делфина...
Няма такова нещо като сложно. Има хора, които не знаят как да си разпределят приоритетите и мрънкат че с трици маймуни не могат да се ловят.
Ако не сте от един град и не си пълнолетна - гледай си учението. Ако само едното не е вярно - мисли за уни. Ако и двете са верни - отивай и го награбвай.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Приоритети.
Ученето си го гледам, и още как. Но въпреки това мислите ми са все при него......
често ограниченията сами си ги създаваме
естествено ако сте непълнолетни и ви делят неща като разстояние, родители и тн ще е малко по сложно но за вбъдеще това не значи че няма надежда
Земи се съседоточи върху срочните си оценки, не се занимавай с глупости.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Човек, ученето и оценките в случая нямат никаква връзка. Точно тези две неща са единствените, които ми вървят по вода.![]()
Аз сьм в сьщото положение. Изпитвам сьщото, което и ти изпитваш. Обичам момче, с което не мога да бьда. Това ми е пьрвата врьзка. Той е всичко за мен. Не мога да го забравя. Само за него мисля. С него се чувствам защитена. Липсва ми страшно много, а него го няма. Страдам много. на всякьде виждам само него. Не знам какво да правя. Дайте ми сьвет.
Живяла си преди без него, нищо не ти пречи да си живееш и сега без него. Недей драматизира.
Момчета по тоя свят бол, защо трябва да поставяте някой на пиедестал и да се тормозите...?
Или направи първата крачка към това да си докажеш, че не е толкова недостежим или си стой у вас и се залъгвай.