.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Сложно

Сложно

Здравейте! И аз като другите ще споделя и ще чакам съвети. Случвало ли ви се е да се влюбите в невъзможния човек, но въпреки всичко да не можете да се откажете от тази любов? При мен е така. Толкова е сложно. Няма как да бъдем заедно, но не спирам да мисля за него. Лягам и ставам с мисълта за него, а знам, че е невъзможно. Когато аз се отдалеча, той приближава. Приближа ли се, той се отдалечава. Той е някой, с когото не мога да бъда, когото не мога да докосна, чийто глас дори не мога да чуя. Причинява ми само болка. Какво да правя? Как да го забравя?

Голям фен Аватара на sneering
    Сложно е...ако сам си го направиш сложно.
    Почти всеки трети идиот вярва в религията,а почти всеки втори идиот вярва че човек е незаменим и уникален сам по себе си без заместител.
    Мислиш вътре в кутията и ако излезнеш извън нея,пренебрегнеш моментното което те ръководи,ще осъзнаеш че пътя към щастието ще е с някой който ти е под ръка или ти е по достъпен...Кипи от хора,не си на самотен остров.

Опростявай си живота сам/а,защото така или иначе всички са се наговорили да го усложняват

Какво толкова му е сложното да бъдеш с това момче?
    Има ли желание, то тогава има и начин.
    Освен ако само ти си влюбена в него, а той не знае за съществуването ти , тогава е проблем

Супер фен Аватара на Glamour92
    По-конкретно,моля.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на Cloud9
    На всички се е случвало.Чувствата не са с бутон за изключване.Опа,тоя не е за мен.Айде да изключим чувствата.Намери си друг.Няма лек ,който действа навсякъде.

Супер фен Аватара на prince
    Ей това "Невъзможно" ти е грешката.

Може би е така, може би трябва просто да се огледам наоколо и да забележа, че има и други хора. Но как да стане това, като дори и в сънищата си ходя при него?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    На всички се е случвало.Чувствата не са с бутон за изключване.Опа,тоя не е за мен.Айде да изключим чувствата.Намери си друг.Няма лек ,който действа навсякъде.
    +

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Зависи какво се разбира под невъзможен човек. Ако е някой с който си късала 2-3-4-5 пъти по-добре да приемеш,че нещата не могат да се получат колкото и да ти се ще и само ще страдаш и да се поогледаш наоколо.

Ако ситуацията е друга до не чак толкова отдавна може би бих ти казал ето това:

Цитирай Първоначално написано от sneering Виж мнението
    Сложно е...ако сам си го направиш сложно.
    Почти всеки трети идиот вярва в религията,а почти всеки втори идиот вярва че човек е незаменим и уникален сам по себе си без заместител.
    Мислиш вътре в кутията и ако излезнеш извън нея,пренебрегнеш моментното което те ръководи,ще осъзнаеш че пътя към щастието ще е с някой който ти е под ръка или ти е по достъпен...Кипи от хора,не си на самотен остров.

Опростявай си живота сам/а,защото така или иначе всички са се наговорили да го усложняват
    Макар че съм твърдо несъгласен като вярващ до някаква степен в религията,че всеки, който вярва в нея е идиот.

Но сега и аз не знам.Сложно е, а понякога няма как да намериш подходящият заместител въпреки,че както се каза няма незаменими хора обаче пък всеки сам по себе си е уникален противно на написаното на поста, който цитирах.

Иначе ~TrueLove~ някакси не мога да се съглася особено с мнението ти.Леко върви само по повърхността на нещата.
    Последно редактирано от Niakoitam : 10-17-2013 на 17:46
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Той е най-хубавото нещо в живота ми.Никога не съм изпитвала подобни чувства. Значи това било любовта. Различен е от другите, няма втори като него. Когато ме гледа, когато си говорим, когато хване ръката ми, времето сякаш спира. Все едно сме само аз и той на света... С него мога да разговарям на всякакви теми. Имаме еднакви виждания за нещата, общи интереси. В очите му има толкова обич, но и двамата не можем да немерим пътя към другия..... Знам, че сигурно няма да се получи нищо, но как да се откажа, когато той е всичко, което искам?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Чакай сега...
    Това:

Цитирай Първоначално написано от Konstansa555 Виж мнението
    Той е някой, с когото не мога да бъда, когото не мога да докосна, чийто глас дори не мога да чуя. Причинява ми само болка. Какво да правя? Как да го забравя?
    Някак рязко контрастира с това:

Когато ме гледа, когато си говорим, когато хване ръката ми, времето сякаш спира. Все едно сме само аз и той на света... С него мога да разговарям на всякакви теми. Имаме еднакви виждания за нещата, общи интереси. В очите му има толкова обич, но и двамата не можем да немерим пътя към другия..... Знам, че сигурно няма да се получи нищо, но как да се откажа, когато той е всичко, което искам?
    Обърквам се.
    Искаш ли да разкажеш по подрбно тази история или предпочиташ все пак да не даваш ключови подробности директно във форума? Ако е така при желание можеш да ми драснеш някое ЛС.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да си момче да ти кажа да си погалиш делфина...

Няма такова нещо като сложно. Има хора, които не знаят как да си разпределят приоритетите и мрънкат че с трици маймуни не могат да се ловят.

Ако не сте от един град и не си пълнолетна - гледай си учението. Ако само едното не е вярно - мисли за уни. Ако и двете са верни - отивай и го награбвай.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    Приоритети.

Ученето си го гледам, и още как. Но въпреки това мислите ми са все при него......

бори се,момиче бори се за него...

а що не моете да сте заедно

Ако тръгна да изброявам причините, ще осъмна пред екрана.

често ограниченията сами си ги създаваме

естествено ако сте непълнолетни и ви делят неща като разстояние, родители и тн ще е малко по сложно но за вбъдеще това не значи че няма надежда

Ако тръгна да изброявам причините, ще осъмна пред екрана.
    и как очакваш съвет като не казваш къв е проблема

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Земи се съседоточи върху срочните си оценки, не се занимавай с глупости.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Човек, ученето и оценките в случая нямат никаква връзка. Точно тези две неща са единствените, които ми вървят по вода.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Здравейте! И аз като другите ще споделя и ще чакам съвети. Случвало ли ви се е да се влюбите в невъзможния човек, но въпреки всичко да не можете да се откажете от тази любов? При мен е така. Толкова е сложно. Няма как да бъдем заедно, но не спирам да мисля за него. Лягам и ставам с мисълта за него, а знам, че е невъзможно. Когато аз се отдалеча, той приближава. Приближа ли се, той се отдалечава. Той е някой, с когото не мога да бъда, когото не мога да докосна, чийто глас дори не мога да чуя. Причинява ми само болка. Какво да правя? Как да го забравя?
    Пф... точно моя случай!

Аз сьм в сьщото положение. Изпитвам сьщото, което и ти изпитваш. Обичам момче, с което не мога да бьда. Това ми е пьрвата врьзка. Той е всичко за мен. Не мога да го забравя. Само за него мисля. С него се чувствам защитена. Липсва ми страшно много, а него го няма. Страдам много. на всякьде виждам само него. Не знам какво да правя. Дайте ми сьвет.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Живяла си преди без него, нищо не ти пречи да си живееш и сега без него. Недей драматизира.

Момчета по тоя свят бол, защо трябва да поставяте някой на пиедестал и да се тормозите...?

Супер фен Аватара на prince
    Или направи първата крачка към това да си докажеш, че не е толкова недостежим или си стой у вас и се залъгвай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си