- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сложно
Зависи какво се разбира под невъзможен човек. Ако е някой с който си късала 2-3-4-5 пъти по-добре да приемеш,че нещата не могат да се получат колкото и да ти се ще и само ще страдаш и да се поогледаш наоколо.
Ако ситуацията е друга до не чак толкова отдавна може би бих ти казал ето това:
Макар че съм твърдо несъгласен като вярващ до някаква степен в религията,че всеки, който вярва в нея е идиот.
Но сега и аз не знам.Сложно е, а понякога няма как да намериш подходящият заместител въпреки,че както се каза няма незаменими хора обаче пък всеки сам по себе си е уникален противно на написаното на поста, който цитирах.
Иначе ~TrueLove~ някакси не мога да се съглася особено с мнението ти.Леко върви само по повърхността на нещата.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-17-2013 на 17:46
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Добре де,въпросния човек преди да го срещнеш какъв е бил?Бил е просто някой от тълпата и толкова.
Фактора време го е направил такъв,че да няма заместител.Фактора време и това че даваш шанс да опознаеш отсрещния са синдромите,който изграждат уникалността му.
Което само по себе си говори,че даваики шанс на друг,ще се получи сходна история,защото всеки е различно готин сам по себе си.
Затова не мога да повярвам в твърдението,че един човек НЯМА заместител.
По-скоро има заместител,но в различен нюанс (но не и да няма)