.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: СЕКС

СЕКС

здравейте миналото лято се запознах със едно момиче по време на една от далаверите които въртя извън работно време всичко бе идеално излязохме два пъти и на третия се заключихме в нас и правихме секс малко странно нали за щастие не беше заради пари продължихме да се виждаме и да си пишем за жалост само след 12 вечерта до около 3 4 сутринта след два месеца мъчение започнах да ходя на работа недоспал и неадекватен което е недопустимо за моята професия аз работя като механик във оторизиран автосервиз и смятам знаете всеки ден държа в ръцете си няколко хиляди лева и няколко човешки живота за тези два месец бях хлътнал до уши бях готов на всичко за нея когато и казах че я обичам тя се обърна погледна ме в очите и ми каза е не търси сериозна връзка естествено я попитах и всичко това заради секс ли беше или просто си търсеше занимавка за лятото отговорът и беше не знаех че ще приемеш всичко толкова на сериозно

МЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ И НЕ СЪЧУВСТВАЙТЕ

ЗАЩОТО няма по болезнено нещо от разбито мъжко сърце

Има- разбито женско сърце (може и да не е по болезнено, но е поне толкова болезнено колкото разбитото мъжко сърце). Просто, тя е направила това което толкова много мъже правят. Може би е трябвало да поговорите за очакванията които имате един към друг, но все пак сте правили само секс и то между 12 и 4 сутринта. Това не звучи никак сериозно, и може би е смятала че и ти го знаеш...

По добре си намери някой друг Тя не иска нищо сериозно а ти влагаш чувства.

Супер фен Аватара на Anonys
    Като не искаш съчувствие, не си задал и въпрос, не пиши глупави теми.

Какво очакваш от момиче, което прави секс на 3тата среща с теб?
    Да има задръжки или да иска да се омъжи за теб ли?
    Поне 2 седмици щеше да те държи на сухо, ако искаше заигравка и нещо по-заинтригуващо.

В момента можеш само да си намериш друго момиче за секс и да я карате, като любовни дружки или да си харесаш някоя сладурана, с която да бъдеш заедно, ако се чувстваш самотен.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Айде бе, ти пък ги изкара момичетата, които правят секс на първата или втората среща, за такива които са напълно несериозни и не можеш да имаш връзка. Просто явно не е бил точен за нея.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    здравейте миналото лято се запознах със едно момиче по време на една от далаверите които въртя извън работно време всичко бе идеално излязохме два пъти и на третия се заключихме в нас и правихме секс малко странно нали за щастие не беше заради пари продължихме да се виждаме и да си пишем за жалост само след 12 вечерта до около 3 4 сутринта след два месеца мъчение започнах да ходя на работа недоспал и неадекватен което е недопустимо за моята професия аз работя като механик във оторизиран автосервиз и смятам знаете всеки ден държа в ръцете си няколко хиляди лева и няколко човешки живота за тези два месец бях хлътнал до уши бях готов на всичко за нея когато и казах че я обичам тя се обърна погледна ме в очите и ми каза е не търси сериозна връзка естествено я попитах и всичко това заради секс ли беше или просто си търсеше занимавка за лятото отговорът и беше не знаех че ще приемеш всичко толкова на сериозно

МЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ И НЕ СЪЧУВСТВАЙТЕ

ЗАЩОТО няма по болезнено нещо от разбито мъжко сърце
    С ТОЯ ПРАВОПИС СА ТЕ ВЗЕЛИ НА РАБОТА?

ДА, БЕ, ДА !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Тъпото е че те е използвала поне да беше казала в началото че не иска връзка

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

ДА, БЕ, ДА !
    Евала!Има по-болезнено нещо от разбитото мъжко сърце-изречение 20 реда без нито един препинателен знак!!!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Евала!Има по-болезнено нещо от разбитото мъжко сърце-изречение 20 реда без нито един препинателен знак!!!
    Точно това изненада и мен.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението

ДА, БЕ, ДА !
    Е за какво му е на монтьора да чете и пише? хах

По темата : Е уцелил си курва ? Кво толкова е станало? Чукали сте се било ти е яко, на нея и е било яко, ся е няма, намери си друга.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си