.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

косата ми е като опърлена

здравейте имам малък проблем,косата ми седи като опърлена и се начупва много заради влагата навън.Изправям я долу пръскам и лак понякога, но все същото.По принцип в корените ми е леко мазна та като цяло не е суха и няма как това да е причина.Моля за съвети как да се оправя с това.Мерси предварително!!!
    mmm...

Голям фен Аватара на monroe999
    еми изгорила си я... намали пресата, подстрижи я, прави и маски и ползвай термозащита преди пресата

подстригах се преди 1-2 седмици, правя си редовно маски, ползвам термозащита и понеже ми падаше до скоро спрях и сешоара както и пресата / изправям си само крайчетата /, ноо проблема е в това, че не знам какво си слагам - това се случва заради влагата .
    mmm...

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    ^ Щом е заради влагата, докато е такова времето си прави разни кокове, може да я къдриш с разни ролки, фиби и тн.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    И моята през зимата се начупва, затова си правя кокове,плитки всякакви ( хубаво че имам приятелка фризьорка в класа, та постоянно съм с някоя нова плитка) , опашки .. Къдри я разни неща. Забрави изправянето до пролетта. След това хем ще ти е пораснала, хем и няма да ти се чупи и ще се радваш на хубава косица.
    Последно редактирано от kaRamella : 10-17-2013 на 17:58

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си