.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Повече от фен Аватара на UnForgettableDream
    Град
    Русе

Необвързана

Здравейте! Реших да споделя историята си, за да разбера дали има и други като мен и какво мислите за това.

Почти на 17 години съм и досега не съм имала нито една истинска връзка. Правили са ми впечатление момчета с външния си вид, но бързо им намирам недостатъци или те ме отблъскват и нещата никога не потръгват. При последния си опит за "връзка" аз направих първата крачка, след което той ме разиграва един месец и накрая ми каза, че не иска същото като мен.

В момента съм 11 клас и уча в британски колеж (с пълна стипендия). Всичко друго ми върви чудесно, но не и любовта. Чувствам се странно, защото всички покрай мен са обвързани и изглеждат щастливи, а аз се чувствам като изостанала. Частното училище не е най-доброто място, където можеш да имаш връзка, а и аз не бих искала гадже чужденец в момента, но имам чувството, че завинаги ще си остана сама. Винаги когато някой ме харесва ми се струва неподходящ - или е зле изглеждаш, или недостатъчно умен.. Аз съм свикнала да премислям всичко и да гледам в бъдещето и ако този човек не се вписва там за мен няма смисъл да се занимавам с него. Не знам дали проблемът е в многото ми изисквания или просто не съм срещнала подходящия.. Не искам да насилвам нещата и искам да срещна любовта, когато му дойде времето, но кога ще дойде то......

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Умна и красива ли си ?

Град
    Русе
    Ами за умна - в България завърших 10 клас с 5.80, а тук като за нова ученичка и чужденка се справям добре, понякога получавам по-високи резултати и от англичаните. За красива зависи от представите на човек, аз не се имам за кой знае каква хубавица. Това на снимката съм аз..

Повече от фен Аватара на ranieri
    епа хубава и е умна явно ,но щом си в Англия значи може да ти е малко по-трудно ,освен ако не искаш да си с чужденец де..

Англичаните са предимно хора с ограничени виждания, какво очакваш?

Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Англичаните са предимно хора с ограничени виждания, какво очакваш?
    Предимно?! Те открай време са така. Завладели са половината свят (даже и по - голямата част) и сега са се заврели на някакъв тъп остров.

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    Предимно?! Те открай време са така. Завладели са половината свят (даже и по - голямата част) и сега са се заврели на някакъв тъп остров.

АХГАХАХАХА
    нимоа бако винаги се включваш или абсолютно не на място, или с няква мега неадекватна простотия
    много ме кефи да вида твой коментар по която и да е тема :Д

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    АХГАХАХАХА
    нимоа бако винаги се включваш или абсолютно не на място, или с няква мега неадекватна простотия
    много ме кефи да вида твой коментар по която и да е тема :Д
    И кое в случая е "простотията"?!

Цитирай Първоначално написано от Samo Botev Plovdiv Виж мнението
    И кое в случая е "простотията"?!
    ми цялото ти "мнение"
    все едно те да кажат за нас, че сме се сврели на някакъв тъп полуостров

Не знаех че има и друг като мене. Ха, везни ли си?

Град
    Русе
    Не, стрелец.

Град
    Русе
    Аз не съм казала, че искам англичанин, дори бих предпочела да е българин. Просто както досега не ми вървеше в България и тук е същата работа и имам чувството, че винаги ще бъде така. Целият свят някакви влюбени и щастливи, само за мен не се намери подходящия

Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream Виж мнението
    Аз не съм казала, че искам англичанин, дори бих предпочела да е българин. Просто както досега не ми вървеше в България и тук е същата работа и имам чувството, че винаги ще бъде така. Целият свят някакви влюбени и щастливи, само за мен не се намери подходящия
    Ела си в България, ще ти говоря мръсотийки на ушенце и ще те целувам сладко по вратленцето :*

:O :O :O

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Ела си в България, ще ти говоря мръсотийки на ушенце и ще те целувам сладко по вратленцето :*

:O :O :O
    Ее, с тия мръсотийки най-много да ме откажеш да се връщам в България

Цитирай Първоначално написано от UnForgettableDream Виж мнението
    Ее, с тия мръсотийки най-много да ме откажеш да се връщам в България
    От коментара ти разбирам, че искаш само да те целувам?

Повече от фен Аватара на ranieri
    колкото и да го мислиш ,то само ще си дойде ,сега поне се справяш добре в ученето пък и си нова там така ,че тепърва ще има да се запознаваш с много хора

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от ranieri Виж мнението
    колкото и да го мислиш ,то само ще си дойде ,сега поне се справяш добре в ученето пък и си нова там така ,че тепърва ще има да се запознаваш с много хора
    +++

па биле сме там на колко морета беха, три ли, четири ли..

Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    па биле сме там на колко морета беха, три ли, четири ли..
    Но така се случва - че все с тия "мирни договори" ни взимат територии.

Голям фен Аватара на Mladenoff
    Не мислиш ли, че изискванията ти са малко високи за 17-годишна имигрантка ?
    Последно редактирано от Mladenoff : 10-13-2013 на 21:52

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Mladenoff Виж мнението
    Не мислиш ли, че изискванията ти са малко високи за 17-годишна имигрантка ?
    Както вече казах няколко пъти, не си търся гадже тук. Изискванията ми не са различни в зависимост от народността на хората. Това, че съм българка не означава, че ако тръгна с чужденец, на него му е позволено да се държи просташки или да бъде глупав. Освен това за момента съм тук само за една година и не е сигурно дали догодина няма да се върна у дома. Притесненията ми си ги има отпреди да дойда тук, защото съм тийнейджърка и това е времето, когато хората се забавляват и навлизат в света на връзките, а мен всеки ме гледа странно, когато ме питат "с кого беше последната ти връзка" или "първата ти сериозна връзка" и аз отговоря, че не съм имала никаква..

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    И аз съм така . И да ти кажа по-добре да си сам/а ,отколкото с някой който не си заслужава.

Там мнението е лошо за нас. Не, че аз имам положително мнение за тях. Всъщност си го местя в другия крачол, като кажат, че не ни харесват...

Тези от вас, които оплюха англичаните, били ли сте някога в Англия , и дори да сте били, с колко от тамошните успяхте да се заговорите и да завържете някаква връзка, та си позволявате да се изказвате така? Или понеже сте чули някой да говори така, за това дайте и вие да не останете по-назад. Така като гледам по-задръстени от нас Българите няма!

Иначе авторке, давай повече шансове на хората, както и на себе си. Няма вечно да си в това положение, няма и да си останеш вечно сама, все ще намериш някого, просто им дай шанс да се опознаят, както и ти им давай повече шансове. Ако едно нещо ти е харесало у някого, реши кое ти е по-важно, тази му позитивна черта или другата, която не ти харесва. Перфектни хора няма, няма и да има.
    И дай им шанс на техните момчета вярно, по-различни са от това, на което си свикнала, но не са лоши като цяло

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Тези от вас, които оплюха англичаните, били ли сте някога в Англия , и дори да сте били, с колко от тамошните успяхте да се заговорите и да завържете някаква връзка, та си позволявате да се изказвате така? Или понеже сте чули някой да говори така, за това дайте и вие да не останете по-назад. Така като гледам по-задръстени от нас Българите няма!

Иначе авторке, давай повече шансове на хората, както и на себе си. Няма вечно да си в това положение, няма и да си останеш вечно сама, все ще намериш някого, просто им дай шанс да се опознаят, както и ти им давай повече шансове. Ако едно нещо ти е харесало у някого, реши кое ти е по-важно, тази му позитивна черта или другата, която не ти харесва. Перфектни хора няма, няма и да има.
    И дай им шанс на техните момчета вярно, по-различни са от това, на което си свикнала, но не са лоши като цяло
    Миличка, не само с Англичани съм завързал достатъчно познанства, за да си правя изводите. Имал съм късмета да уча на място, къде Българите са малцинство. Останалите са англичани, японци, чехи и т.н.
    Не еднократно, понеже знам достатъчно добре езика, както за кеф, така и по задължение съм развеждал чужденци по Софията.
    Почти цялата кореспондеция на една фирма известно време минаваше през мен, щото им превеждах имейлите, които идваха и отиваха към разни държави (Англия в. т. ч.)
    Имах мерак да уча в Англия или друга държава и/или да се пренеса там и съм получил много гледни точки от хора, които са го правили.
    Достатъчно съм запознат с някои исторически факти, помогнали за обособяването и изграждането на основни черти на някои народи, щото съм чел книжки. От чист интерес.

На базата на този скромен опит казвам, че Англичаните са доста праволинейни. Не твърдя дали ние сме такива или не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си