.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Според мен не си задаваш правилният въпрос. Не как да го забравя, а на първо място защо. Нима не правим всичко с причина? - е намери си някоя достатъчно добра използвай я като основа и надграждай емоционално отчуждение. Едно от огромните предимства на това, че няма съвършени хора е в това, че на всеки може да му се намери кусур. Най-силните чувства най-лесно се превръщат в противополюсни, тоест крайна привързаност в тотално, или ако не тотална поне частична, отчужденост. Не можеш да очакваш, че само разговорите, срещите, пиянствата и така нататък ще те избавят от проблема. Реши си проблема първо сама за себе си, или поне вземи категорично решение за решаването му.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Любовта и чувствата не могат да изчезнат с щракване на пръсти. Което означава, че при него никога не са били истински.
    Не е така.

От другата страна на "барикадата" съм в момента. Обичах.

Да, чувствата не изчезват с щракане на пръсти. Изчезват постепенно. Понякога даже не усещаш кога е останала само сянката им. Понякога се опитваш с всички сили да залъжеш себе си, че всичко е наред, че всичко е както преди. Но не е. И когато най-сетне събереш сили, за да вземеш крайното решение, последното, което искаш е да нараниш човека до теб. Просто имаш нужда да спреш да нараняваш себе си.

Как да го преживееш? Не мисли за това. Не се вглъбявай в миналото. Съсредоточи се на днес. Излизай с приятели, забавлявай се, глези се, погрижи се за себе си. Гледай напред. Тежко е в началото, но всичко се преживява.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от OverDrive Виж мнението
    Нима не правим всичко с причина? - е намери си някоя достатъчно добра използвай я като основа и надграждай емоционално отчуждение. Едно от огромните предимства на това, че няма съвършени хора е в това, че на всеки може да му се намери кусур. .
    Да, понякога това ми помага, но от друга страна .. аз реално не ги чувствам така нещата.Нито гняв към него, нито нищо.Просто аз съм човек на чувствата и някак си така да се залъгвам едва ли не с кусурите му ..мми не ми помага, не е трайно.Не знам, адски объркано ми е в главата, чувствата ми също.Трябва нещо да почувствам и да приключат нещата, да се разочаровам, а това е нещо, с което трябва да се примиря... трудно е.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си