- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самоизградих своя самотен живот.
Защо смяташ, че всяко заговаряне означава, че ти се набиват в очите. Широк мироглед имаш.
Авторът се оплаква, че не знае как да общува. Е, няма да се научи като си стои вкъщи. Никой не е казал, че трябва да се опита да изчука всяка, която заговори.
Нито пък всяка, която ви заговаря, желае да я изчукате.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Auriss по поста ти си личи колко им е лесно на доста жени всъщност.
Иначе няма да те удостоявам с удоволствието да минавам през операция за да останат за теб повече жени. Пък и си падам по-женският пол
sneering мечтая си да ме спираха само високите ми морални принципи, но за мое най-голямо нещастие не са само те. А истории сега няма да подхвана да ти разправям.Хората, които ме познават знаят,че аз никога не се правя на това, което не съм, пък било то и в интернет,било даже и във форум пък даже и пред съвсем непознати![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Защото понякога това заговаряне се случва и да мяза на някакъв вид флирт ала :"Айде излизай от тоалетната бе, какво толква го държиш малкият."
И да, това имах предвид...разчитането на знаците. Човек трябва да се научи добре да ги разчита и все пак винаги,когато дойде напечена ситуация може много бързо да се стигне до момента. "Ама чакай аз го казвах/правих само на бъзик.Ти да не си помисли нещо". Пък в друг случай мъжете били коне с капаци. Да не разкзвам може би пак историята на съученик и съученичка дето сигурно 4 години можеше да ги объркаш с гаджета докато тя си имаше гадже и като стана напечено имаше. "Ебати и мъжете какви са. Ти ги имаш за приятели, а те се възползват. Иначе момичето си е много свястно де. Но започнах да се отклонявам от темата.
Та в тоя ред на мисли веднъж една приятелка ми каза: "Мисли като мъж. Ако някоя ти хареса просто си мисли как да я изчукаш без да се затормозяваш с излишни женски размисли". Противоречите си. Но пък от друга страна харесваните bad boys действат точно по този начин![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 10-21-2013 на 14:30
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ааа ти освен високите си морални принципи,гледаш да вмъкнеш и нещо друго в пакета от възможности от които се впечатляват онези високи и пищни девоики,който ти се лепят..ясно.
Нямам и намерението да ти слушам историите,защото знам с какъв контекст са,пък и това че обесняваш как в реалния ти живот,всички ти се впечатляват и как си над нещата във форумите,говори по дефолт за точно обратното.
Противоречим си, защото приятелката ти се е опитала да се прави на оборотна, а аз разсъждавам от гледна точка на жена, която не иска всеки мъж, когото заговори, да се опита да ѝ се набута в гащите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Чак деколте.. достатъчно беше да си поговорим за това, че котешката храна изглежда по-комуникативна от кучешката, за различните употреби на обувките - аз се сетих - да ги пълниш с вода или да слагаш играчки в тях, а той просто каза, че може и двете едновременно, което беше гениално.
Йеа, и при програмистите имало попадения, не само администраторите.
И ,какво ? Какви проблеми ? Тя те е заговорила.
Ако младежа ти агресира, му го обясняваш човешки и толкова. От къде да знаеш, че тя си има приятел.
Виждала съм го този сценарий, и хората спокойно се разбраха. Хепи енд.
Инак, същата вечер, за да не оставям един колега сам - инати се човека - не иска да заговаря момичета. И цяла вечер стояхме с него и други колеги, той съвсем некомуникативно, както винаги, си киснеше встрани.
Накрая, след n-тия шот и някакво уиски, което изпи - успях да го замъкна при едни 3 девойки, които преди това заговорих да им кажа, че той е весел тип и иска да общува с тях , потанцувах с тях и го оставих.
Асоциалният човечец си умря от кеф, даже фейсбук си разменили, снимали се - той и трите девойки.
Същата вечер, в началото към 10, ми беше още някакво скучно и пасивно и отидох да помагам на един човек, правещ промоция на алкохолна напитка, да надуваме балони.
Не е до пол. Хора, вземете се в ръце. Научете се и се престрашете да общувате. Това е. Иначе няма как да си решите изброените проблеми.
Последно редактирано от NomNomNom : 10-21-2013 на 19:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Прости си такъв. Защо трябва да се променяш?
И при мен ситуацията е подобна, само дето ги няма приятелите от детството и съм още на 17... Общувам с много хора, но не умея, а и в доста случаи не желая да създам някакво приятелство. Като цяло не харесвам хората, а малкото момичета, които са ми направили впечатление, са вече заети.
Майната му! Занимавай си се с любимите си неща и те това е, важното е да ти е кеф!![]()
sneering нали знаеш,всеки вижда това, което му се ще да види.
Може да ме цитираш къде съм написал,че "в реалният живот всички ми се впечатляват". Не изобщо не е така. Просто поради дадени обстоятелства понякога съм като отвързано куче и на разни хора това им харесва и идват да видят кой аджеба е тоя и какво става. И мъже се запознават с мен, но доста по-рядко. В смисъл ставам им интересен приятелски.А какво искам да вмъкна в пакета не му е мястото тук. Във всеки случаи тези дето тепърва се запознават с мен не им е хич познато и може би затова в първият момент започват да ми се кефят.
LadyDi напротив много земен човек си беше. Аз отдавна не съм общувал с нея. Представител на зодията Близнаци,една година по-голяма от мен демек твоя наборка, практикуваща идеята,че ако харесва някой, но нещата не могат да се получат може да правят поне секс. През периода, в който си общувахме не е страдала от мъжко внимание въпреки,че при отношенията и с мъжете имаше една единствена пречка.Висока е около 189см и трудно се намират по-високи мъже от нея пък знаеш за днешните стереотипи дето мъжът трябвало задължително да бъде по-висок от жената.
А да не забравяме,че ти все пак си омъжена и ако го искаш ще е доста лошо пък и понякога жените не го искат обаче искали да "опитомяват звяра"
NomNomNom ако говорим за мен аз изобщо не мога да се причисля към антисоциалните индивиди. По-скоро съм нещо омешано. Казвал съм го много пъти тук.Може и да ме е срам да погледна към дадена девойка за да не вземат да ни се засечат погледите,но видя ли подходящите знаци може толкова да се отпусна,че същата тая девойка да я опъна насред дансинга на някое заведение. Понякога просто съм се изненадвал от себе си докъде мога да стигна ако ми подават пръстче![]()