- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самоизградих своя самотен живот.
Чак деколте.. достатъчно беше да си поговорим за това, че котешката храна изглежда по-комуникативна от кучешката, за различните употреби на обувките - аз се сетих - да ги пълниш с вода или да слагаш играчки в тях, а той просто каза, че може и двете едновременно, което беше гениално.
Йеа, и при програмистите имало попадения, не само администраторите.
И ,какво ? Какви проблеми ? Тя те е заговорила.
Ако младежа ти агресира, му го обясняваш човешки и толкова. От къде да знаеш, че тя си има приятел.
Виждала съм го този сценарий, и хората спокойно се разбраха. Хепи енд.
Инак, същата вечер, за да не оставям един колега сам - инати се човека - не иска да заговаря момичета. И цяла вечер стояхме с него и други колеги, той съвсем некомуникативно, както винаги, си киснеше встрани.
Накрая, след n-тия шот и някакво уиски, което изпи - успях да го замъкна при едни 3 девойки, които преди това заговорих да им кажа, че той е весел тип и иска да общува с тях , потанцувах с тях и го оставих.
Асоциалният човечец си умря от кеф, даже фейсбук си разменили, снимали се - той и трите девойки.
Същата вечер, в началото към 10, ми беше още някакво скучно и пасивно и отидох да помагам на един човек, правещ промоция на алкохолна напитка, да надуваме балони.
Не е до пол. Хора, вземете се в ръце. Научете се и се престрашете да общувате. Това е. Иначе няма как да си решите изброените проблеми.
Последно редактирано от NomNomNom : 10-21-2013 на 19:32
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...