.
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Threaded View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Каза човекът дето заради полът си и разни други неща може да си позволи да отиде до студенстки град с малко по-дълбоко деколте и ще може да си прави даже кастинг.

Та всъщност като интересна информация да споделя,че повечето непознати девойки дето са ме заговаряли или направо са ме подхващали по заведенията нарочно набивайки ми се в очите впоследствие се е оказвало,че били обвързани, а на някои гаджетата даже и са били наоколо. Представяш ли си излагацията,неудобството и проблемите, които мога да си навлеча ако реша да действам примерно.
    Чак деколте.. достатъчно беше да си поговорим за това, че котешката храна изглежда по-комуникативна от кучешката, за различните употреби на обувките - аз се сетих - да ги пълниш с вода или да слагаш играчки в тях, а той просто каза, че може и двете едновременно, което беше гениално.
    Йеа, и при програмистите имало попадения, не само администраторите.

И ,какво ? Какви проблеми ? Тя те е заговорила.
    Ако младежа ти агресира, му го обясняваш човешки и толкова. От къде да знаеш, че тя си има приятел.
    Виждала съм го този сценарий, и хората спокойно се разбраха. Хепи енд.

Инак, същата вечер, за да не оставям един колега сам - инати се човека - не иска да заговаря момичета. И цяла вечер стояхме с него и други колеги, той съвсем некомуникативно, както винаги, си киснеше встрани.

Накрая, след n-тия шот и някакво уиски, което изпи - успях да го замъкна при едни 3 девойки, които преди това заговорих да им кажа, че той е весел тип и иска да общува с тях , потанцувах с тях и го оставих.

Асоциалният човечец си умря от кеф, даже фейсбук си разменили, снимали се - той и трите девойки.
    Същата вечер, в началото към 10, ми беше още някакво скучно и пасивно и отидох да помагам на един човек, правещ промоция на алкохолна напитка, да надуваме балони.

Не е до пол. Хора, вземете се в ръце. Научете се и се престрашете да общувате. Това е. Иначе няма как да си решите изброените проблеми.
    Последно редактирано от NomNomNom : 10-21-2013 на 19:32
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми