- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самоизградих своя самотен живот.
sneering нали знаеш,всеки вижда това, което му се ще да види.
Може да ме цитираш къде съм написал,че "в реалният живот всички ми се впечатляват". Не изобщо не е така. Просто поради дадени обстоятелства понякога съм като отвързано куче и на разни хора това им харесва и идват да видят кой аджеба е тоя и какво става. И мъже се запознават с мен, но доста по-рядко. В смисъл ставам им интересен приятелски.А какво искам да вмъкна в пакета не му е мястото тук. Във всеки случаи тези дето тепърва се запознават с мен не им е хич познато и може би затова в първият момент започват да ми се кефят.
LadyDi напротив много земен човек си беше. Аз отдавна не съм общувал с нея. Представител на зодията Близнаци,една година по-голяма от мен демек твоя наборка, практикуваща идеята,че ако харесва някой, но нещата не могат да се получат може да правят поне секс. През периода, в който си общувахме не е страдала от мъжко внимание въпреки,че при отношенията и с мъжете имаше една единствена пречка.Висока е около 189см и трудно се намират по-високи мъже от нея пък знаеш за днешните стереотипи дето мъжът трябвало задължително да бъде по-висок от жената.
А да не забравяме,че ти все пак си омъжена и ако го искаш ще е доста лошо пък и понякога жените не го искат обаче искали да "опитомяват звяра"
NomNomNom ако говорим за мен аз изобщо не мога да се причисля към антисоциалните индивиди. По-скоро съм нещо омешано. Казвал съм го много пъти тук.Може и да ме е срам да погледна към дадена девойка за да не вземат да ни се засечат погледите,но видя ли подходящите знаци може толкова да се отпусна,че същата тая девойка да я опъна насред дансинга на някое заведение. Понякога просто съм се изненадвал от себе си докъде мога да стигна ако ми подават пръстче![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!