sneering нали знаеш,всеки вижда това, което му се ще да види.
Може да ме цитираш къде съм написал,че "в реалният живот всички ми се впечатляват". Не изобщо не е така. Просто поради дадени обстоятелства понякога съм като отвързано куче и на разни хора това им харесва и идват да видят кой аджеба е тоя и какво става. И мъже се запознават с мен, но доста по-рядко. В смисъл ставам им интересен приятелски.А какво искам да вмъкна в пакета не му е мястото тук. Във всеки случаи тези дето тепърва се запознават с мен не им е хич познато и може би затова в първият момент започват да ми се кефят.

LadyDi напротив много земен човек си беше. Аз отдавна не съм общувал с нея. Представител на зодията Близнаци,една година по-голяма от мен демек твоя наборка, практикуваща идеята,че ако харесва някой, но нещата не могат да се получат може да правят поне секс. През периода, в който си общувахме не е страдала от мъжко внимание въпреки,че при отношенията и с мъжете имаше една единствена пречка.Висока е около 189см и трудно се намират по-високи мъже от нея пък знаеш за днешните стереотипи дето мъжът трябвало задължително да бъде по-висок от жената.

А да не забравяме,че ти все пак си омъжена и ако го искаш ще е доста лошо пък и понякога жените не го искат обаче искали да "опитомяват звяра"

NomNomNom ако говорим за мен аз изобщо не мога да се причисля към антисоциалните индивиди. По-скоро съм нещо омешано. Казвал съм го много пъти тук.Може и да ме е срам да погледна към дадена девойка за да не вземат да ни се засечат погледите,но видя ли подходящите знаци може толкова да се отпусна,че същата тая девойка да я опъна насред дансинга на някое заведение. Понякога просто съм се изненадвал от себе си докъде мога да стигна ако ми подават пръстче