.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Liona
    Guest

Cool Как печелите момчетата които харесвате?

Ква ви е стратегията за момчетата? Когато харесвате някого кво правите за да го впечатлите?

Не ги печелиш.Или те харесват или не.Не е нужно да се слагаш излишно,за да те хареса някой.

Супер фен
    Ще кажа само едно !
    ДУПЕ !

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Ще кажа само едно !
    ДУПЕ !
    И яки цици :Д

Liona
    Guest
    Чак тей ли :ДД

Град
    bulgariq
    бъди себе си,усмихната,естествена и мила

Супер фен Аватара на prince
    Аз съм момче и мога просто да ти дам съвет.

1-во Бъди себе си, поне знаеш, че момчето ако те хареса ще е заради самата теб.
    2-ро Усмихвай се повече.
    3-то Погледите право в очите, това е много хубаво нещо. Но естествено говорим за мили, влюбени и показващи интерес към дадения човек погледи, а не погледи от типа "ВАМПИР или Днес ще умреш".
    4-то Аз лично повече забелязвам естествената красота на момичетата без много грим. Не ме кефят момичета с 3 гига байта грим по лицето, еднообразни са ми и не ги забелязвам. Тъй че, според мен грима го забрави, недей си хвърляй по една кофа грим на лицето.
    5-то Държанието ти трябва да е добродушно, мило и леко загадъчно, а не като някой разкрепостена мърша или някакъв лигав мелез.

Съвет : Не е нужно да се правиш като клоунка пред момчето, което харесваш - само и само да те забележе.

Поп Райчо
    Guest
    Аз лично момчетата ги печеля със свирки.

Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението

2-ро Усмихвай се повече.
    3-то Погледите право в очите, това е много хубаво нещо. Но естествено говорим за мили, влюбени и показващи интерес към дадения човек погледи, а не погледи от типа "ВАМПИР или Днес ще умреш".
    4-то Аз лично повече забелязвам естествената красота на момичетата без много грим. Не ме кефят момичета с 3 гига байта грим по лицето, еднообразни са ми и не ги забелязвам. Тъй че, според мен грима го забрави, недей си хвърляй по една кофа грим на лицето.
    5-то Държанието ти трябва да е добродушно, мило и леко загадъчно, а не като някой разкрепостена мърша или някакъв лигав мелез.

Съвет : Не е нужно да се правиш като клоунка пред момчето, което харесваш - само и само да те забележе.

Едно добро изказване!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението

2-ро Усмихвай се повече.

Евала !

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Приеми себе си като един влак, а маршрута като любовта :3 Ако дадения човек е за твоята дестинация (тоест те харесва) то той ще се качи на теб тоест на влака ти тоест да ( ще те хареса ще те заговори , абе ще стане работата), ако обаче е за друга дестинация ще се качи на друг влак в друга посока и ти не можеш да промениш това пък каквито ще номера да правиш ;д

Мега фен Аватара на tori
    Печеля ги на покер. Пф, много сте забили тука. Как може да ги впечатлявате пък вие, ужас!

Ами, живея си живота, както ми харесва, работя върху себе си, качествата си и се старая с всеки ден да ставам по-добър човек. Това го правя за себе си, така че реално няма връзка, но...Всеки харесва качествени хора, а така и привличам сходни на мен, защото съм отпусната и естествена, задоволена от себе си.
    Грижа се за външният си вид (по мой вкус, не по наложени от обществото/медиите критетии), обръщам внимание на езика на тялото си и флиртувам. Говоря на теми, които действително са ми интересни и по които мога да изкажа адекватно мнение, иначе ще си проличи, че съм незаинтересована, и некомпетентна. Шегувам се понякога, защото чувството за хумор е важно за мен.
    Провокирам човека срещу мен, не се разкривам докрай и поставям граници помежду ни, за да има мотивация да ме опознае още по-добре. Дразня го 'що се отнася до физически контакт - показвам му, че имам интерес, но и че не е единствено сексуален.
    Отнасям се, както бих се отнасяла със стар приятел, но и не оставям да ми се качи на главата...
    Показвам, че имам самоуважение, приоритети и критерии... Например не позволявам да говори на неприятни за мен теми, да се опитва да ме спъне, когато се отнася за семейството ми/принципите ми/напредъка ми или да си позволява да подхожда към мен по просташки начин.
    Пускам го по-близо до себе си всеки път, когато ми се докаже и правя крачка назад, и твърдо (но не драматично) му показвам, когато нещо в поведението му/отношението му ми е неприятно.
    Замисли се какво е най-доброто, което можеш да си и се старай да бъдеш това. Замисли се и кои положителни черти се уважават, и търсят, и ги развивай (напр.: трудолюбие, съпричастност, интелигенстност, целеустременост, да си достойна за доверие, приветлива, с добър морал, вярна на себе си и др.) Замисли се и за отрицателните, които имаш и се старай да ги изкорениш.

Супер фен
    Отново съвет. Гол покер ! И бъди слабата. Ние мъжете мразим да губим от жени

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Печеля ги на покер. Пф, много сте забили тука. Как може да ги впечатлявате пък вие, ужас!
    То затва теб никой не те поглежда или гадже ти е някой пъпчасал мазен метъл хаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си