Аз съм 12 клас и би трябвало да не мисля за мнението на другите.Тази година ще имам бал.Вчера ми се случи нещо много гадно. Вчера когато се събудих цялата бях мокра.Бях се напикала.Реших да не ходя на даскало,защото трябваше да се изкъпя и да оправя бъркотията.През същия ден се изпуснах още няколко пъти и единия път беше когато бях на гости при една приятелка.Аз и обясних за случката и тя ми даде дрехи за да се преоблека .След това тя ми предложи да сложа памперс за да не съм мокра.Тя излезе и се върна с памперси.След това тя ми каза да си сложа един памперс за възрастни за да съм суха.Аз сложих и се осети разликата. Вече бях суха. Тя е от моят клас и сме много-добри приятелки.По-късно през деня се видях с приятелят ми и му казах за памперса.Той се оказа голям джентълмен.Прие новината и дори спахме през ноща заедно.На сутринта ми погна със смяната.Родителите ми са на почивка на село и още незнаят. Днеска реших отново да остана вкъщи и да не ходя на даскало .Ако разберат в даскало че съм с памперс ще ми се подиграват ли?