- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- ИУ Варна
Какви са ви впечатленията от университета ,специалностите и начина на преподаване ? Замислям се да кандидатствам там и тръгвам доста неориентирана .Как стоят нещата с кандидатстването/редовно/ ? Спряла съм се на няколко специалности ,но не мога да реша все още-маркетинг,мениджмънт ,икономика на недвижимата собственост,икономика на индустрията. Каквато и да било информация за кандидат-студенти би била много полезна![]()
Последно редактирано от Cucko0 : 02-21-2013 на 19:28
Hostis Honori Invidia
Специалностите, които си изброила са за магистърско обучение.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Във всички специалности се учи едно и също горе-долу
доста от колегите, които са били там са се отказали и са дошли в нашият университет и са по-доволни
най-добре е да завършиш нашия или някой друг университет после да учиш магистратура в ИУ и да си отвориш фирма
Последно редактирано от mlakniwe : 02-19-2013 на 14:33
Ужасни впечатления имам от този университет от приказките на доста хора..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ами повечето се отказват от ИУ и идват в ТУ следователно в ТУ е по-яко![]()
Съветвам те да запишеш маркетинг, финси, счетоводство или мио .. и тези специалности не са на ниво, но за останалите дори не ми се говори освен ако нямаш родител от когото може да "наследиш" професия и друга специалност да ти е от по-голяма полза.
много исках МИО ,но нямам време да наваксам по английски ...
Hostis Honori Invidia
То английския остана едно от малкото полезни умения на студентите икономисти. Не знам за кога го отлагаш, ма без английски ще се видиш в чудо.
А как си се представяш след университета, какво искаш да работиш, къде, за пари ли, за друго ли? Работата може да те насочи към специалност и по-добре тя да ти е отправна точка.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Като гледам май няма висше учебно заведение, което според теб да не е "пЪлен тшак"
На мен ТУ не ми върши работа, защото ми трябва туризъм. Иначе на коя база сравняваш ТУ с останалите висши заведения?
В ИУ има точкова система тоест,че ако имаш на даден изпит 43 точки за 2 точки та късат понеже 45 е за 3 ужас е.Аз прекъснах и другаде,ще уча
^Кво значение има системата? Важна е материята. Като ти дадат една задача, която не можеш да решиш, каквото и точкуване да имаш, все ще си скъсана.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Има хора дет са завършели английска гимназия и пак са скъсани.Аз можех да продалжа но се отказах друго ще уча
Трябва да си силно некадърен, за да те скъсат на език в ИУ-Варна.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote