- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Сексуално разнообразие
Колеги,
искам да разбера какво ви е мнението относно това да разнообразите сексуалния си живот с дискретни и несериозни взаимоотношения с друга жена. Имам си жена, но някак си се изгуби искрата в секса! Тоест, аз съм активния винаги, казвам какво искам, пробвам нови неща, а тя е тотално обратното на мен!
Нещо, което би ми харесало много е да опитаме тройка (с жена за предпочитане), но колкото пъти да съм повдигал темата винаги ми се казва как не може да има повече от 2-ма в леглото и че е нещо интимно и че може да се хване някоя болест от подобни контакти. Съгласен съм, но опита не пречи според мен.
Колкото и странно да звучи, в момента имам нужда да съм с друга жена дори и за малко. Обичам жена си, но някакси само мъжете тук ще разберат какво имам предвид. Мъжа е създаден да обяздва много жени и да пръска семето си все пак!
Ще се радвам ако отговорите искрено и без заяждане!
Ами ако искаш мога аз да оправя жена ти, явно ти си толкова неук, че и е писнало от тебе.
Преди да съсипеш отношенията ви с някоя глупава постъпка заради мислене с грешната глава си задай един въпрос. Как би реагирал ако в този момент разбереш , че жена ти от скука редовно оправя някой нейн познат или колега просто за да види как е с друг мъж? Ще го подминеш ли с думите "какво пък и тя има право да разнообрази"? Не мислиш ли, че го караш като егоист?
Сменете обстановката с една приятна и по-дълга почивка. Не вие скучен секса, а всичко около вас.
То и пистолетът е създаден за да се гърми с него,но не го използвам срещу мъже,нали?Всички жени ще ме разберат какво казвам. Пфффф
По темата- не я притискай за тройка.Няма да стане.Според мен е най-хубаво да я заведеш на почивка, в който няма да й се налага да чисти и готви.Или пък и вкъщи да помагаш повече та тя да намира повече време за секс.С времето нещата в леглото се закучват,но не е перманентно състоянието.И да знаеш оправданието "мъжете си имаме нужди" не важи.
Значи не искаш да изневеряваш, но искаш да разнообразиш с нещо свежо? Но ако тя иска да разнообрази с някой по-свеж от теб, не е същото?
Искаш ли да си поговим за лицемерието?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Е, оправи ми деня, Чачо!
бананче
$h@d0w
Последно редактирано от Sh@d0w : 10-21-2013 на 04:33
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Опитай да я "изнасилиш", пробвайте в кола.Щом не се въодушевява от романтиката, давай тогава с по-грубото.Може да и се иска, но да не знае как да ти го каже!
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."