- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да стана по-висока?
^ Тъпчат ги с мъжки хормони, затова в гръб никога не можеш да познаеш, че е момиче.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Няма магическа рецепта как да станеш по-висока. Или си висока, или не си. ;/ :д
Не знам за спорта,но определено тялото ти ще “възмажее“,знам че има някакви хапчета за растеж,но
според мен е напълно излишно да порастваш повече от колкото си - ниските хора са много чаровни,
е това си е мое мнение де,но от спорт не вярвам да пораснеш кой знае колко.
ПП: Така и не разбрах колко си висока..
Здравейте ! На 13 съм и съм висока 1.53. Тренирам от месец и половина волейбол , но нямам никакъв напредък. Всичките ми връстници са по 1.60-1.70Бихте ли ми предложили някакви упражнения или да кажете с какво трябва да се храня за да порасна ?
Не се отчайвай! Все още си на 13 ще пораснеш още няколко сантиметра, но все пак всичко е ген. Аз тренирах баскетбол 5 години и то бях точно на твоята възраст, когато започнах. В момента съм 1,75 и съм на 21, но определено сегашния ми ръст не се дължи на баскетболапросто родителите ми са високи и аз съм висока. След години винаги може да сложиш някой по-висок ток и ще станеш по-висока
![]()
Или си висок, или не си. Волейбол, баскетбол и прочие помагат с 1-2 см, но не повече. Ако си роден да бъдеш нисък, каквото и да правиш, ще бъдеш нисък. Не прибягвайте до хапчета за подобни глупости. Те влияят на хормоните, а там често стават грешки и накрая вместо висока, можеш да се сдобиеш с проблеми.![]()
Zdr v 6 klas sam i sam visok 186 izkam da stana po visok vrznicitemi sa povisoki ot me ako moje da mi napi6ite kakvo da napravq za da stana po visok