- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бръсненето на крака.
Не знам,защо всичките мислите,че тези които си махат космите са педераси, и гейове.
Тъй като някой си ги бръснат и имат деца, или вече са си направили сефтето. Това педераси ли ги прави ?
Стегнете се малко. В моят клас от 15 момчета, само 2 най-много 3 не си бръснат краката. А и лятото на 25 или 30 градуса идват с дълги панталони.. кво да говоря ? Няма смисъл, пък и те порастват после. Казано е ,че не космите на краката правят мъжа,а самият му х*й. Не знам,вярно е всеки си има мнение. Но малко повече от 50% съм сигурен,че ще ги махам. Давайте още идеи, и накрая ще ви пиша… — (:
Като космите не са определящи, има ли някаква логика да се занимавам да ги махаш, освен ако не те е срам, че имаш такива? Аз лично не си ги махам, защото ако почна да следя модата, трябва да се пиша педераст. Тия бръснати глави са, защото няма казарма, прави както искаш и както знаеш, ако ти се губи време постоянно да ги бръснеш няма лошо.
Ако са много гъсти,ги обръсни.На мен ми е гнусно някакво момче да има косми като гора..
Но ако са редки и руси не ти трябва да ги бръснеш![]()
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
На мен ми е смешно да вида момче с браснати крака гарди раце ...
^ а на мен ми се плаче като видя правописа ти![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Честно казано ако са някакви черни или кафяви и наистина гъсти ги обръсни, защото е гадно.