.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    'ма то е гейско да се обезкосмяваш...ти си гей :О
    Аз съм либерален гей - демек еба жени.

Не знам,защо всичките мислите,че тези които си махат космите са педераси, и гейове.
    Тъй като някой си ги бръснат и имат деца, или вече са си направили сефтето. Това педераси ли ги прави ?
    Стегнете се малко. В моят клас от 15 момчета, само 2 най-много 3 не си бръснат краката. А и лятото на 25 или 30 градуса идват с дълги панталони.. кво да говоря ? Няма смисъл, пък и те порастват после. Казано е ,че не космите на краката правят мъжа,а самият му х*й. Не знам,вярно е всеки си има мнение. Но малко повече от 50% съм сигурен,че ще ги махам. Давайте още идеи, и накрая ще ви пиша…  —  (:

Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    Мъжете, които си махат космите и са спортисти или по развити в тялото, не ми изглеждат зле, но някакви кекави момченца, хърбели или съвсем леко заякнали, където ми се епилират/бръснат като голи охлюви ми изглеждат меко казано ужасно и много женствени.
    +1

Едно време момчетата се гордееха, като има растат косми, сега се чудят как да ги махат/крият, щото било "грозно". смешна работа!

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    да се гордея с космите си ?

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Боли ме питонЬО какво мислиш ти. Махам си ги само от подмишиците и оная работа.
    'ми хубаво, не съм тръгнала да се занимавам с теб, че да ми пука кво обезкосмяваш и кво не.

Като космите не са определящи, има ли някаква логика да се занимавам да ги махаш, освен ако не те е срам, че имаш такива? Аз лично не си ги махам, защото ако почна да следя модата, трябва да се пиша педераст. Тия бръснати глави са, защото няма казарма, прави както искаш и както знаеш, ако ти се губи време постоянно да ги бръснеш няма лошо.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    'ми хубаво, не съм тръгнала да се занимавам с теб, че да ми пука кво обезкосмяваш и кво не.
    Преместих си го в другия крачол. И няма как да се занимаваш с мен, ако аз не реша, че заслужаваш.

Ако са много гъсти,ги обръсни.На мен ми е гнусно някакво момче да има косми като гора..
    Но ако са редки и руси не ти трябва да ги бръснеш
    Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!

Banned

Мега фен Аватара на Rabalka
    На мен ми е смешно да вида момче с браснати крака гарди раце ...

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    ^ а на мен ми се плаче като видя правописа ти
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Iwanna...
    Guest
    Честно казано ако са някакви черни или кафяви и наистина гъсти ги обръсни, защото е гадно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си