- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо думичките "Обичам те" са толкова трудни за произнасяне?
Да речем,че е по темата.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Тия думи станаха като здравей и здрасти. Хората които не умеят да уелят момента кога да ги кажат, често губят смисъл им, а след това и човека до себе си.
Гледам много хора са писали и ти си им писал сигурно се тая ми е.
Значи, има хора с различни характери. Може да предпочита да ти показва, от колкото да ти казва празни думи. Може за нея "Обичам те" да е много оценен израз и да не е готова все още или просто да чака идеалния момент, но за 7 месеца 100 процента те обича по-един, друг или нейния начин. А за това "Да си стопля душата" уважих! Доста момичета не го разбират, казваш и "Обичам те" и тя " Мда е и аз теб" ... И се случва да питаш "Какво ти мен?" и тя да ти каже " Е как какво?" и 10 часа да си просиш едно "Обичам те", тогава вече ще ти е много премръзнала душата. Важното е че ти топлиш нейната и дано това да го оценява. Ако не fucked up situation men ...
Сигурно неграмотността е причината да не ти казва, че те обича.
А сега сериозно. Гледал ли си сериала "How I met your mother"? Ако да, знаеш колко трудно Робин казва "Обичам те". Каза го на Тед след 6 месеца връзка и около 2 години познанство, макар че го обичаше от самото начало..В същия момент обаче, той ѝ го каза още на първата им среща.
Мисълта ми е, че колкото и да е силна обичта, не всеки успява...да събере смелост ако щеш, да го изрече.
Имах 6 месечна връзка с едно момче..Така и не успях да му кажа, че го обичам, макар да го чувствах още от момента, в който се запознахме...И до ден днешен съжалявам, че не му го казах. За сметка на това пък той ми го казваше без да го чувства. Повярвай ми, не ми беше никак приятно да чувам "Обичам те", а в следващия момент да доказва точно обратното.
На сегашния ми приятел казах, че го обичам още на първата ни среща...Всъщност казах "И аз те обичам"...Не защото ме е накарал да го кажа, не съм искала да го нараня или нещо подобно. Причината беше, че той за толкова кратко време ме накара не само да го чувствам, а и да го изрека.
Тоест причината може да не е само в самата нея. Което пък не значи, че те карам да се промениш, за да я накараш да го каже, а точно обратното-доказвай ѝ, че си такъв какъвто си всеки ден, че не я лъжеш за чувствата си..Обичай я и и тя ще те обикне.
@prince, защо трябва да си просиш думите "Обичам те"? Не е ли много по-приятно да ги чуеш и да знаеш, че са искрени, а не изпросени?
Доста по-голям интерес за мен представлява необходимостта на някои хора от тези думички. Аз ги намирам за безсмислени.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ако не е готова или не е сигурна в чувствата си, е по-добре, че не ти казва нищо. Отначало и с моя приятел бяхме така, той ми казваше, а аз не отвръщах нищо. Защото исках да съм на 100% сигурна, исках като кажа нещо, да тежи. И не след дълго му казах.
Спомням си преди време едно момче как ми каза "обичам те" по доста нелеп начин и в нелепа ситуация. И аз не му казах нищо, само го целунах. И той ме ухапа. Звучи все едно сме били на по 15, но не.. на по 20 си бяхме.
Ако виждаш, че те обича и личи, че е отдадена и тн., дай ѝ време, не всеки ръси "обичам те" като "здрасти".
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Авторе аз пък мисля че в днешно време думите "Обичам те" се произнасят прекалено често ,прекалено бързо .Не можеш да казваш обичам те на човек с който си от две седмици.Не можеш и да насилиш човек да ти каже тези думи има хора които казват тези думи защото половинката им намеква било то деликатно или директно или направо ги тормози и го бомбортива с всякакви глупости и той или тя се пренуждава да каже тези думи .Някой пък го казват но не го мислят.Виж няма срок кого да каже тези думи но наиситна е абсурдно да е рано когато човек го почувства ще ти го кажа когато тя сметне че е момента.А и наиситна обичта по-дейстивята се познава а не по думите тя може да не го казва но ще познаеш че е влюбена с теб от начина по който се държи с те.Иначе на думи всеки го казва но никой не го чувства в лицето ти казва че те обича а зад гъба ти оправя някой друг.Не знам защо хората отдават такова голямо значение и психясват от тия неща.
Зависи какъв си когато си напушен казваш обичам те дори на стълбището.