.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на Glamour92

Да речем,че е по темата.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Тия думи станаха като здравей и здрасти. Хората които не умеят да уелят момента кога да ги кажат, често губят смисъл им, а след това и човека до себе си.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от Glamour92 Виж мнението

Да речем,че е по темата.

От коя книга е това?

По темата, ако човека отсреща не ти показва с действия, че те обича, не очаквай и да ти каже самите думи. Иначе, ако не го чувства, по-добре изобщо да не ти го казва.
    *сън*

Супер фен Аватара на prince
    Цитирай Първоначално написано от Betterway Виж мнението
    Защо думичките "Обичам те" са толкова трудни за произнасяне?
    С приятелката ми се вече 7 месеца заедно и както всяка връзка си има падения и възход, но въпреки това сме си заедно. Проблема е, че от 3-4 месеца и казвам думичкитеОбичам те" , който найстина ги мисля, но тя не ми връща със същото. Не повдигам темата за това просто защото не искам да я притискам с мойте чувства.Има моменти в който ми е казвала.."не си ли личи обичта ми?" ..макар и да си личи, сякаш искам и да ги чуя...да си стопля душата...
    Та мили приятели и по конкретно се обръщам към женската аудитория...Случвало ли ви се подобна ситуация и каква е причината да не върнете тези думички?
    Благодаря Ви!
    Гледам много хора са писали и ти си им писал сигурно се тая ми е.
    Значи, има хора с различни характери. Може да предпочита да ти показва, от колкото да ти казва празни думи. Може за нея "Обичам те" да е много оценен израз и да не е готова все още или просто да чака идеалния момент, но за 7 месеца 100 процента те обича по-един, друг или нейния начин. А за това "Да си стопля душата" уважих! Доста момичета не го разбират, казваш и "Обичам те" и тя " Мда е и аз теб" ... И се случва да питаш "Какво ти мен?" и тя да ти каже " Е как какво?" и 10 часа да си просиш едно "Обичам те", тогава вече ще ти е много премръзнала душата. Важното е че ти топлиш нейната и дано това да го оценява. Ако не fucked up situation men ...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Сигурно неграмотността е причината да не ти казва, че те обича.

А сега сериозно. Гледал ли си сериала "How I met your mother"? Ако да, знаеш колко трудно Робин казва "Обичам те". Каза го на Тед след 6 месеца връзка и около 2 години познанство, макар че го обичаше от самото начало..В същия момент обаче, той ѝ го каза още на първата им среща.

Мисълта ми е, че колкото и да е силна обичта, не всеки успява...да събере смелост ако щеш, да го изрече.

Имах 6 месечна връзка с едно момче..Така и не успях да му кажа, че го обичам, макар да го чувствах още от момента, в който се запознахме...И до ден днешен съжалявам, че не му го казах. За сметка на това пък той ми го казваше без да го чувства. Повярвай ми, не ми беше никак приятно да чувам "Обичам те", а в следващия момент да доказва точно обратното.

На сегашния ми приятел казах, че го обичам още на първата ни среща...Всъщност казах "И аз те обичам"...Не защото ме е накарал да го кажа, не съм искала да го нараня или нещо подобно. Причината беше, че той за толкова кратко време ме накара не само да го чувствам, а и да го изрека.

Тоест причината може да не е само в самата нея. Което пък не значи, че те карам да се промениш, за да я накараш да го каже, а точно обратното-доказвай ѝ, че си такъв какъвто си всеки ден, че не я лъжеш за чувствата си..Обичай я и и тя ще те обикне.

@prince, защо трябва да си просиш думите "Обичам те"? Не е ли много по-приятно да ги чуеш и да знаеш, че са искрени, а не изпросени?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Доста по-голям интерес за мен представлява необходимостта на някои хора от тези думички. Аз ги намирам за безсмислени.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ако не е готова или не е сигурна в чувствата си, е по-добре, че не ти казва нищо. Отначало и с моя приятел бяхме така, той ми казваше, а аз не отвръщах нищо. Защото исках да съм на 100% сигурна, исках като кажа нещо, да тежи. И не след дълго му казах.

Спомням си преди време едно момче как ми каза "обичам те" по доста нелеп начин и в нелепа ситуация. И аз не му казах нищо, само го целунах. И той ме ухапа. Звучи все едно сме били на по 15, но не.. на по 20 си бяхме.

Ако виждаш, че те обича и личи, че е отдадена и тн., дай ѝ време, не всеки ръси "обичам те" като "здрасти".
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Авторе аз пък мисля че в днешно време думите "Обичам те" се произнасят прекалено често ,прекалено бързо .Не можеш да казваш обичам те на човек с който си от две седмици.Не можеш и да насилиш човек да ти каже тези думи има хора които казват тези думи защото половинката им намеква било то деликатно или директно или направо ги тормози и го бомбортива с всякакви глупости и той или тя се пренуждава да каже тези думи .Някой пък го казват но не го мислят.Виж няма срок кого да каже тези думи но наиситна е абсурдно да е рано когато човек го почувства ще ти го кажа когато тя сметне че е момента.А и наиситна обичта по-дейстивята се познава а не по думите тя може да не го казва но ще познаеш че е влюбена с теб от начина по който се държи с те.Иначе на думи всеки го казва но никой не го чувства в лицето ти казва че те обича а зад гъба ти оправя някой друг.Не знам защо хората отдават такова голямо значение и психясват от тия неща.

Супер фен Аватара на NissaN
    Зависи какъв си когато си напушен казваш обичам те дори на стълбището.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си