- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да простим ли изневярата?
Здравейте имам връзка с едно момче и преди няколко месеца той ми изневери, разделихме се, но след няколко месеца отново се събрахме. Държанието му преди раздялата не беше много мило към мен и сега пак започна със същото държание, потаен е и не споделя. Не иска да го търся често. Когато се сетя за изневярата направо се побърквам. Вие бихте ли простили изневяра, бихте ли се събрали отново с човека и какво бихте направили ако той се държи потаино и не иска да го търсите?
не разбира се
колко трябва да не се уважаваш, за да простиш подобно нещо...
Естествено, че не бих простила.
А и нали знаеш... щом веднъж го е направил....
Тва е все едно котката у вас да опикае килима и да се изсере в саксиите, а ти да и купиш ново легло, котешки консерви, и да я галиш 24/7 и да се надяваш че ще схване намека.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Има разлика между дребни грешки и грешки от такава величина. Това е един вид предателство към човека с който си. Ако толкова не можеш да си държиш нагона, поне скъсай човека.
А в случая - изневерил е с някаква, правили са каквото са правили писнало му е и отново да не е капо се хваща с нея.
Това ли защитаваш?
Много малко хора заслужават втори шанс. Тва да не е топъл хляб че да го раздавате ей така....
Всяка грешка има последици. Не може да утрепеш някой, да направиш мили очички на семейството му и да кажеш извинявай. И да очакваш да те приемат радушно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
doesanyonecare, много си зле
И не, не бих простила. Държи се гадно с теб, изневерява и след това уж се променя,за малко. Най-вероятно пак ти изневерява и за това така се държи. И все пак ти сама трябва да си решиш дали има смисъл да му даваш толкова много възможности да ти се промени. Ако мислиш, че той е мъжът на живота ти, прощавай му всеки път щом кривне, но ако не е, нараняваш най-вече себе си, на него очевидно му е все едно за теб.
Наистина наранявам най-вече себе си. Според него той се държи добре, а аз като дете. Разбрах по-точно видях и един чат с някакво момиче, което постоянно го кани на кафе и се върти из нейния квартал, за да я вижда.
Всички ми казват, че не си заслужава да съм с него, той не заслужавал доброто ми отношение и вече започвам и аз да се замислям в думите им...