1. Колко стаи има дома ти? (броим кухнята банята и т. н.) - 8 стаи в едната къща и 9 в другата.
2. В коя от стаите седиш най-много на ден? 1-2 максимум.
3. Къде си учиш? (отговарят само тези, които не са завършили образованието си) В моята стая.
4. Имаш ли телевизор в стаята? Не, преместих го, че ми пречеше.
5. А компютър? Разбира се.
6. Колко пъти си виждал хлебарка/паяк в дома си? Паяци се случва да има, хлебарки не съм.
7. Имаш ли мазе/таван, място където да съхраняваш старите си неща или нещата, които не използваш? Под стъпалата.
8. В кухнята или в хола вечеряш? В моята стая.
9. На кой етаж си? Втори
10. Харесваш ли дома си? Бива, искам апартамент обаче.
11. Местил ли си се? Дап. Като пчеличка съм м/у двете къщи.
12. Към какво е гледката като погледнеш от терасата си (тези, които нямат - прозорец) ? Двора на съседите.
13. Имаш ли килим в стаята? Да, за жалост.
14. Къде седи домашният ти телефон? В стаята на баба.
15. Своя стая ли имаш или я делиш някой? (брат/сестра, родители, съпруг/съпруга) Моя, ofc.
16. С кой живееш? С баба, брата и татко.
17. Какъв цвят е дивана, на който най-много седиш? Не стоя на дивани :Д Предпочитам стола пред PC-то или леглото ми, което е до него. Иначе имах едно мини-диванче в стаята ми, на което си стоях от време на време, но го махнах.
18. Като каниш приятели на гости в кое помещение седите? В моята стая или хола.
19. Колко плаката общо имаш? 2, които трябва да махна, но изпълнителя ми харесва твърде много.
20. Имаш ли животно обикалящо из този твой дом? :Д Вътре не, стои вързано, че прави бели. Кученце.
21. Къща или блок? Къща, но искам да живея в апартамент малко.
22. Имаш ли двор? Дап.