1. Колко стаи има дома ти? (броим кухнята банята и т. н.) - 5
2. В коя от стаите седиш най-много на ден? Моята стая.
3. Къде си учиш? (отговарят само тези, които не са завършили образованието си) Пак там.
4. Имаш ли телевизор в стаята? Да, но не го ползвам.
5. А компютър? Имам лаптоп, но и във всекидневната имаме компютър.
6. Колко пъти си виждал хлебарка/паяк в дома си? Паяци към 2-3 пъти. Хлебарки не.
7. Имаш ли мазе/таван, място където да съхраняваш старите си неща или нещата, които не използваш? На село ги складирваме.
8. В кухнята или в хола вечеряш? Във всекидневната.
9. На кой етаж си? Първия.
10. Харесваш ли дома си? Да, но искам да живея в къща.
11. Местил ли си се? Не.
12. Към какво е гледката като погледнеш от терасата си (тези, които нямат - прозорец) ? От едната тераса двора на съседите, от другата реката, Квартал "Мраморя", Острич, Трескавец, Червен, Общината, 2 моста. Това е г/д
13. Имаш ли килим в стаята? Не. Цялата ми стая е покрита със черен мокет на сиви цветя, но скоро ще слагаме теракот.
14. Къде седи домашният ти телефон? Във всекидневната.
15. Своя стая ли имаш или я делиш някой? (брат/сестра, родители, съпруг/съпруга) Деля я със брат ми ;ххх
16. С кой живееш? Със майка ми, брадъра, бащатко ми и 2-та ми папагала :3333
17. Какъв цвят е дивана, на който най-много седиш? Почти през цялото време седя на леглото ми.
18. Като каниш приятели на гости в кое помещение седите? Във моята стая и всекидневната.
19. Колко плаката общо имаш? 0. Махнах ги всичките вече.
20. Имаш ли животно обикалящо из този твой дом? Имам 2 папагала, които скромнико си седят във клетката. Иначе искам кученце <333 :333 (((
21. Къща или блок? Във кооперация на 3 етажа, иначе искам да живея в къща.
22. Имаш ли двор? Да, благодарение на бабичките.
Последно редактирано от kitty02 : 10-22-2013 на 15:56