- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужна ми е помоща ви :( Нормално ли е това и какво да правя :(
Явно светът е много малък. Май ти си си писал днес с приятелката ми а ?![]()
Съжалявам, че ще го покажа обществено личното ти пространство, но пич ти имаш сериозен проблем и вземи се стегни.
Ако това не си ти, то значи има и други като теб и вземете се намерете.
В този чат същи на всяко изречение има тъжни емотиконки и информация досущ като твоята...
Danny Marinov
Taka e
Gadnoto e che I fr nqmam
Samotno mi e
Danny Marinov
19.10.2013 г. 2:50
Danny Marinov
ex vsi4ko davam za milo krasivo i dobri4ko momi4e kato teb
no..... nemoga da si namerq
na 27sam a nqmam ideq kakvo e da si s momi4e
Danny Marinov
mi
nz
prosto mi e sduhano pisna mi vsek ida mi kazva kolko e stranno i nenormalno moeto polojenie
vseki da e s gadjeto si
i da nqma s koi da izlqza
samo az si sedq sam
po cql den v nas
Danny Marinov
mxm
of az si se sduhvam v nas
mai naistina imam nujda ot priqtelka
mn li sam zle Desi ?
nqma da mi kaje6
Десислава Пендева
18.10.2013 г. 20:30
Десислава Пендева
Да много си зле
Danny Marinov
lo6o
e samo 4e mi e mega sku4no
vseki moi fr se obvarza
zamina s fr-kite
si da u4at
da rabotqt
Десислава Пендева
18.10.2013 г. 19:13
Десислава Пендева
normalno
Danny Marinov
18.10.2013 г. 19:13
Danny Marinov
i az nqma i s koi da izlqza dori
po cql den sam si sam
v nas
i nz kakvo da pravq
no naistina mi pisna ot tova ednoobrazie
i tazi skuka
pak i mi doide do gu6a vseki da mi kazva 4e e mn strano i nerealno vse da sam sam
exo
mai naistina mi e mn samotno
мн се сдухвам
Деси
Danny Marinov
18.10.2013 г. 19:36
Danny Marinov
ex
imah nujda da si polafq s nqkoi
^ WTF светът е определено малък!![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хора с душевни проблеми, които хем искат да ги направят публично достояние, хем са прекалено комплексирани дори да приемат съветите на хората.
еми добре дай ми съвет?
С нито 1![]()
Абе шибаняк не се излагай с тия фейк теми. Наслушах се за 24 и 27 годишни дебелаци , които са девствени и самотни и им се ебе яко. Вие сте бавноразвиващи се типове. Коя искаш да те хареса като си 160 кила прасе което само яде и сере? Коя ще те хареса като висиш и спиш пред компютъра и форумите и се оплакваш. Най-голямата борба е със самия себе си , а ти вече сигурно преди 10 години си се предал. За това сте в това положение, защото сте тъпи нещастници. Вместо да се вземеш в ръце и да ходиш да тренираш и да водиш един нормален контактен живот , ти стойш пред форумите и си жулиш чекии на снимките на потребителките. fucking cunts! Тренирай, никоя няма да ти се влюби в характера от пръв поглед!