.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на abvd
    Град
    София

Сенна хрема..

Добър ден на всички .. кажете как се лекува тая сенна хрема направо ще се побъркам очите ми ще изтекат заедно с носа, постоянно ми е запушен носа , сърбят ме очите което е непоносимо .... понякога стават червени от чесане и почват да смъдят. Кажете как се лекува или какво да правя за да ми мине .. че и на всичкото отгоре имам и синузит което още повече ме затормозява. Вечер за спане не мога и да си помисля даже и капките за нос не помагат.
    ESL !!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не се лекува, подтиска се с антихистамини
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от abvd Виж мнението
    понякога стават червени от чесане и почват да смъдят.
    олол
    и аз имам нещо подобно на твоето и понякога прибягвам до лекарства, нооо какво е това твоето :О

anonymous708973
    Guest
    Какви са тия капки за нос, на лекар никога ли не си ходила?

Това не се лекува, ще ти се случва всяка пролет и есен. Потиска се с противоалергични.

Град
    София
    Капките за нос са най обикновени от 2 лева мисля..... на лекар не съм ходил, но мисля да отида тия дни
    ESL !!!

Лекува се с хомеопатия . Отровата , която подтиска алергията вреди на организма . Имам алергия от 1997 година . До 2006 година не вземах нищо и беше ад .От 2007 започнах с хомеопатия. Вече 3 години изхвърлям помпите за астма , тъй като и асматичните пристъпи отминаха.
    Има хомеопатични капки за нос , които са безвредни и нямат противопоказания .
    То въобще цялата хомеопатия нямя противопоказания , за разлика от другите отрови , които се представят за лекарства.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз също имам сена хрема и да, лекува се! Проблемът е, че ако се излекуваш има шанс след 10 години алергията да се завърне обратно (примерно след 10). Има и вероятност, въобще да не можеш да се излекуваш. Зависи дали организмът ти ще понесе терапията. Другият вариант е да подтискаш алергията с медикаменти. Просто отиди на лекар, изследвай се и лекарите ще ти кажат кой вариант е най-подходящ за теб!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от georgi12 Виж мнението
    Лекува се с хомеопатия . Отровата , която подтиска алергията вреди на организма . Имам алергия от 1997 година . До 2006 година не вземах нищо и беше ад .От 2007 започнах с хомеопатия. Вече 3 години изхвърлям помпите за астма , тъй като и асматичните пристъпи отминаха.
    Има хомеопатични капки за нос , които са безвредни и нямат противопоказания .
    То въобще цялата хомеопатия нямя противопоказания , за разлика от другите отрови , които се представят за лекарства.
    От какво се лишаваш, за да действа хомеопатията?

Мега фен Аватара на an7raks
    Имам и аз някаква лека форма на това нещо... Ходих по лекари и ми предписаха лекарства, потискащи алергичната реакция. Помагат много за проблема, ама скапват други работи. Чувствах се отпаднал и някакъв крив бях и ги спрях... За сега няма решение, така че свиквай, ама първо иди на лекар да се потвърди, че е алергия.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    От какво се лишаваш, за да действа хомеопатията?
    Кафе , кока -кола , шоколад , люти , кисели и ароматни храни .
    Горезиброените подтискат ефекта на хомеопатичните . Не се консумират само , когато има приеми на хомеопатичен медикамент.

anonymous708973
    Guest
    Знам, просто ми беше интересно дали и ти го правиш или като повечето пиеш хомеопатия, ама си ядеш всичко и обясняваш как няма ефект.
    Мисля, че и ментовия вкус трябва да изключиш, не съм сигурна обаче.

Град
    София
    така... след многобройни причини който си бях наблъскал във главата , не видях на листовката на капките че пишело " предизвиква сърбеж в очите" и установих че трябва да си взема "Олинт" вместо да продължавам със тия "Ксилометазолин" ии... ще видя какво , що , защо и ще драскам пак във темата
    ESL !!!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Знам, просто ми беше интересно дали и ти го правиш или като повечето пиеш хомеопатия, ама си ядеш всичко и обясняваш как няма ефект.
    Мисля, че и ментовия вкус трябва да изключиш, не съм сигурна обаче.
    Да , изключвам и мента , но тя влиза в ароматните и лютивите .
    Последно редактирано от georgi12 : 10-28-2013 на 10:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си