.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Как да разгадаем кога е написано едно писмо

Как да разгадаем кога е написано едно писмо
    С приятелите ми намерихме едно писмо в което са заплашвали сестрата на наша приятелка. Предполагаме кой е и ще разберем дали наистина е този човек ако знаем кога е написано писмото.Така че ако знаете как да направим това пишете

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Е точно как да разберете кога е написано...не знам...Все пак гледайте мастилото,..ако е избледняло едва ли писмото е написано наскоро...

Цитирай Първоначално написано от LipSy Виж мнението
    Е точно как да разберете кога е написано...не знам...Все пак гледайте мастилото,..ако е избледняло едва ли писмото е написано наскоро...
    Това не е показателен фактор. Имам тетрадки от преди 8г., на които мастилото си е същото. Не знам дали може да се определи, или ако може ще е много трудно.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Жълто Виж мнението
    Това не е показателен фактор. Имам тетрадки от преди 8г., на които мастилото си е същото. Не знам дали може да се определи, или ако може ще е много трудно.
    Виждала съм избледняло с времето мастило. Просто предложих да обърнат внимание, но и аз не съм 100% сигурна, дали ще разберат...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Едва ли от мастилото ще намерите кога е написано писмото

Аз мисля, че едва ли има начин да разбереш кога е написано едно писмо. Или поне аз не знам за такъв

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Съмнявам се да има начин.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

anonymous895156
    Guest
    щом става въпрос за заплахи, мисля, че ще е добре да се свържете с полицията, а не да търсите лично отмъщение (примерно), както стана във филма "Отис"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си