.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    MiddleFinger
    Guest

Фенове на WWE?

Здравейте.. аз съм момиче и съм много запалена по кеча .. ;дд Обожавам го и всяка събота и неделя го гледам ^ ^ Други като мен ? Ако има кой ви кефи най-много и откога го гледате ?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не ме е кефело особено, като дете гледах бокс и К1, там поне имаше истински комплекси! :Д

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Сега не, но като малък съм го гледал доста от 99 година някъде. Любимци ми бяха Скалата, Ледения и Гробаря.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Не ме е кефело особено, като дете гледах бокс и К1, там поне имаше истински комплекси! :Д
    +1 за комплексите..

Мега фен Аватара на OoVasKoO
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Сега не, но като малък съм го гледал доста от 99 година някъде. Любимци ми бяха Скалата, Ледения и Гробаря.
    Гробаря е баси силният на PS2

Супер фен
    И не си на повече от 13 ?

Аз и най-добрата ми приятелка бяхме луди по кеча. Гледахме епизодите същата минута когато ги пускаха от сайта, 1 месец по рано от БГ. Спомням си, че искахме да ставаме диви, бяхме си измислили как ще излизаме на сцената, дрехи, имена. Карахме родителите си да ни записват на кик бокс или айкидо Team Ortan <3

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Оо, до преди 2 години някъде бях луда по кеча и не изпусках епизод на Разбиване или Първична сила, както и турнирите, въпреки че не е истинско. Но нещо напоследък вместо кеч, се гледат някакви цигански скандали, и по скоро ме изнервя, отколкото да ме разтовари, за това вече изобщо не го пускам.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    В момента го гледам като някой сериал, то не бяха раздели, бракове, ревност. Отделно страшно много реклами, ако не споменат 5 пъти wwe app ще е чудо. Също спешно трябва да им сменят коментаторите, Кинг и Коул не се търпят.

Запален съм само, когато Брок Леснар реши да излезе. Иначе в момента без Поул Хейман, WWE ще е пълна боза, както си е в последните 5-6 години. Преди 2 години го гледах, когато разбрах, че Кейн се връща с маска, ама го развалиха отвсякъде. Не знам как някой още не е застрелял сценаристите.

♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
    Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Hell In A Cell-а снощи пръсна

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Само мача за отборните ми хареса. Абе къде наистина се изгуби Леснар? Сегашните на Хейман са бозица, да ме прощава Аксел дето е 3 поколение кечист.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    UFC-то е доста по-интересно.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Абе къде наистина се изгуби Леснар? Сегашните на Хейман са бозица, да ме прощава Аксел дето е 3 поколение кечист.
    Очаква се да се появи чак на Royal Rumble 2014. Луди пари му плащат за 2-3 мача на година. Само да не е нещо с Пънк пак, че с HHH бяха цели 3 мача и на всеки един знаех кой ще е победител, просто са толкова "изобретателни"

Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Благодаря!
    Само на мен ли сторилайна Пънк/Хемън/Райбак/Аксел ми е страшно безинтересeн, а като вкарат хомо елементите съвсем? Нямам време да изгледам последния raw, но дано да е приключила след hiac.

Какво става с Ренди Ортън / Дрю Макинтайър? Не съм гледала от няколко месеца

HatesToLoveAndLovesToHate
    Guest
    Тази вечер ще дават Hell In A Cell и Ренди ще стане шампион на Световната Федерация, а и е лицето на федерацията.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Ооо, и на мен ми бяха любимите :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ортън е хийл и в момента е в главната история на федерацията. Дрю джоби с 3МБ.
    И днес ще дават battleground, a не hell in a cell. Него сигурно ще го дадат след 2 месеца като знам колко са назад.

Леле, видяхте ли какво направиха със Кейн? Аз бях дотук...

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти

преди 3 години го гледах сяка събота и неделя по бтв комеди но малко ми писна и вече от време на време го гледам от сайта на wwe иначе The Viper RulLZ

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Изравям темата само за 1 нещо - НАШ МИРО ДЕБЮТИРА! Вчера на Кралско меле, което по БТВ ще излъчат незнайно кога, под номер 6, представи се впечатляващо. Това го прави прави първия български кечист, който дебютира на толкова голяма сцена.

Ето го дебюта му...даже сега ще вдигна една нова тема, спец за него.

http://vbox7.com/play:374c9d4f47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си