.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Обичам го но....

Здравейте!
    С приятеля ми сме заедно почти 4 години. Но живеем на 170 км разстояние,защото учим на различни места и остава съвсем малко докато стане да си живеем заедно горе долу 8 месеца.Но не е там проблема. Проблема е че всичко беше хубаво и красиво. И от една седмица само се карахме за някакви глупости ,който нямаха смисъл дори..И сега уж не се караме ,но като го чуя и като ми каже къде е и какво прави...просто не му вярвам..сякаш моето доверие към него изчезна...На какво се дължи...Иначе много си го обичам и държа на него....
    Можете ли да ми помогнете ?
    Благодаря!

Супер фен Аватара на Anonys
    Вижте се за няколко дни и това чувство може би ще изчезне.

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Заедно сте от 4 години и заради някакви глупости вече не му вярваш? Според мене или не са глупости, нещата за които сте се карали или е нещо друго. Най-добре си се вижте на живо и си поговорете, всичко ще се оправи
    "You were deceived"

Мега фен Аватара на baby_baby
    Цитирай Първоначално написано от Anonys Виж мнението
    +1

anonymous708973
    Guest
    Мда.
    Не се притеснявай, само период е. Далече сте, на финалната права сте до Голямата Крачка, напрежението се е натрупало и просто това е реакция. Не си прави изводи, това, че чат-пат искаш да му откъснеш главата нищо не значи.
    Намерете начин да се видите, спинкайте заедно, направете си нещо вкусно за хапване, гушкайте се. Хормоните на щастието ще си кажат думата и ще се почувствате доста по-сближени.

От любопитство искам да попитам на какви години сте?

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда.
    Не се притеснявай, само период е. Далече сте, на финалната права сте до Голямата Крачка, напрежението се е натрупало и просто това е реакция. Не си прави изводи, това, че чат-пат искаш да му откъснеш главата нищо не значи.
    Намерете начин да се видите, спинкайте заедно, направете си нещо вкусно за хапване, гушкайте се. Хормоните на щастието ще си кажат думата и ще се почувствате доста по-сближени.

От любопитство искам да попитам на какви години сте?

И двамата сме на 18

Ами вижте се,поговорете и нещата ще се оправят.

anonymous708973
    Guest
    И сте заедно от 14-годишни?
    Уоу.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И сте заедно от 14-годишни?
    Уоу.
    18 - 4 = 14

Това в само временно, повярвай ми.
    Аз бях в абсолютно същата ситуация като теб.
    С моя приятел сме заедно от 5 години, бяхме от различни градове (на повече от 350 км. един от друг) и се виждахме 1 път в месеца. Беше ужасно трудно, но нямахме друг избор, трябваше да завърша образованието си. Постоянно се притеснявахме какво прави другия, къде е и т.н. , но всичкото това напрежение и нерви беше временно.
    Ние вече предприехме "Голямата Крачка" и живеем заедно, всичко в момента е повече от прекрасно!
    Всичкото това го написах , за да ти кажа да не се отказвате един от друг, заради временна неувереност в другия, пожелавам ви и вие да имате хубава и пълноценна връзка когато заживеете заедно.

Напълно нормално е от време на време да има такова моменти в една връзка. Не винаги всичко е слънца и рози. След като сте заедно от толкова много време, значи комуникация не би трябвало да ви липсва. Висте се и поговорете. Кажи му какво те притеснява, но без да се караш или натякваш и не се отказвай от него. Успех.

Супер фен Аватара на NissaN
    Изненадай го (Отиди пре него без да знае) и ще видиш дали има повод за притеснение.

Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Изненадай го (Отиди пре него без да знае) и ще видиш дали има повод за притеснение.
    +1 Това е добра идея!

Мега фен Аватара на draid
    Историята винаги наказва хората които се доверяват прекалено

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ~TrueLove~ Виж мнението
    Това в само временно, повярвай ми.
    Аз бях в абсолютно същата ситуация като теб.
    С моя приятел сме заедно от 5 години, бяхме от различни градове (на повече от 350 км. един от друг) и се виждахме 1 път в месеца. Беше ужасно трудно, но нямахме друг избор, трябваше да завърша образованието си. Постоянно се притеснявахме какво прави другия, къде е и т.н. , но всичкото това напрежение и нерви беше временно.
    Ние вече предприехме "Голямата Крачка" и живеем заедно, всичко в момента е повече от прекрасно!
    Всичкото това го написах , за да ти кажа да не се отказвате един от друг, заради временна неувереност в другия, пожелавам ви и вие да имате хубава и пълноценна връзка когато заживеете заедно.
    Ойй...

- Знаеш!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Ще добавя, че може да излезнете на по кафенце, някъде на разходка, може и да хапнете. Абе прекарвайте време заедно и се забавлявайте. Тогава ще разбереш дали е просто съмнение от напрежение или нещо по-сериозно Просто не си струва да захабиш 4-годишна връзка за едното съмнение, нали?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Такава изненада може и да не е приятна! По-добре да му звънне 1 час преди да иде. Определено имат безплатни минути (4 години са заедно dafuq), пък и да нямат 0,34 лв/мин. не е толкова скъпо. Дори 1 SMS ще свърши работа. Приемете, че не си струва да се разбива 4-годишна връзка заради няколко стотинки, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си