- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам..
Здравейте.. попринцип не съм момиче,което постоянно търси съвети във форуми,НО днес имам нужда от съвет или просто да споделя незнам и аз.Има едно момче,което доста ме обърква с поведението си.Запознахме се съвсем случайно покраи общи познати.Той ми прати покана в ФБ,приех го и от тогава започна да ми пише всеки ден.. тренираме в един фитнес и всяка седмица се засичаме там - виждам как ме поглежда и се усмихва и аз когато го погледна и видя как ми се усмихва му отвръщам със същото ;д ,много често ни се засичат погледите.Преди някой ден той предложи да си ме закара до нас след тренировката.. след което му предложих да пием кафе на следващият ден и той каза,че не се знае имал малко работа..след което ми писа,че няма да може. И ето проблема - от тогава нищо от него .. нито ми е писал,нито нищо.Май забравих да спомена,че май си падам по него .. ;дИде ми да му кажа "к'во ти стана? " но нищо не смея да му кажа или да питам .. незнам как да постъпя..
според мен,трябва да му пишеш..кво правиш,забрави ме и някакви такива..и да видиш как ще се държи с теб...и тогава ще си направиш изводите какво да правиш..но със сигурност,го потърси..не се отказвай толкова лесно
Не *интервал* знам
Тва ти е по голям проблем от тва в темата. Know that![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
По-добре не му пиши! Просто като го видиш във фитнеса отиди при него и го заговори. Ако се опитва да те разкара или се държи странно, не го занимавай повече.
Момиче, преди да споделяш любовните си проблеми, отиди на консултация при учителката си по български. Мисля, че това ти е много по-належащо с този правопис.
Няма как да знаеш какво му е на тоя човек и защо не ти обърща внимание, като лично не знаеш почти нищо за него. Просто ако го срещнеш пак, иди при него заговорете се (Освен ако не е в мега_серията и да ти каже: "Бягай от тука искам да съм нацепен като кон") след това му кажи, че е много интересна личност и искаш да разбереш повече неща за него и го покани пак да излезете, ако вече пак не може, значи усмихвай се на друг.
Може да обича да се напушва и да се усмихва на всички и ти просто да си си вкарала филма,че те харесва.![]()
Майтапа настрана,истината е че може би води динамичен живот в който самата ти си дребен детайл все още и не се сеща за теб.
Това не означава че няма да те хареса или пък не те е харесал,просто трябва да мине време.