Здравейте, аз съм момче на 21 годишна възраст. Наскоро си хванах приятелка, която е на 17 и все още ходи на училище. До преди няколко седмици всички ми се струваше наред, но напоследък започнах да забелязвам необичайното й държание. Всяка вечер се прибираме заедно, аз я чакам с колата и я карам до тях (това до някъде ми е проблем, защото тя живее в другия край на града, но наистина съм хлътнал и не мога да я оставя сама..)

Преди няколко дни не успях да я взема от училище, тъй като имах проблем с маслото в колата и тя реагира много остро. Развика ми се по телефона и каза, че аз никога не съм бил заинтересован от нея, било студено и тя щяла да мръзне по спирките.. А аз нали съм влюбен загубен.. ми стана много жал за нея, взех на баща ми колата и пак я закарах до тях.
Докато сме заедно, тя доста набляга на темите "колко струва колата ти/утре нали ще дойдеш да ме вземеш пак"..

Пак повтарям, не обръщах внимание, защото съм яко хлътнал, но напоследък ми направи впечатление друго нещо - тъй като аз директно от работа отивам да я взимам, принципно съм много гладен и бързам, помолих я най-учтиво за някакви пари за да мога да си купя една вафла или вода, защото ми беше призляло от глад, но тя най-спокойно ми каза "А не аз тия пари не искам да ги харча за разни вафли, така или иначе след малко се прибираш" .. не знам как ви звучи на вас, но спрямо факта че я карам всеки ден на мен ми прозвуча много грубо!

Какво мислите по въпроса?