- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен за снимки
Търся си фон дьо тен подходящ за снимки (нощни и дневни). Желателно е да не е от масовата козметика. Спряла съм се на Mac face and body, но ми трябват още мнения. Имам суха кожа.
Трябва да кажеш и къде ще са снимките и как ще си облечена.
Жените сте способни да купувате всякакви боклуци, защото някой ви е излъгал нещо си.
Всичко зависи от фотографа, а и последващ едит на снимките.
Най-общо казано търси фдт без SPF фактор. Чела съм много позитивни мнения за Revlon Photoready и L'Oreal True Match.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Това мога да ти предложа,има го и Б-я![]()
http://www.revlon.com/Revlon-Home/Pr...Protector.aspx
Photoready e с малки блясъчета и на естествена светлина ще изглежда страхотно, но със светкавица може и да я направи лъснала.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Благодаря за отговорите, иозбщо не съм вярвала, че някой изобщо ще отговориTrue Match съм го използвала и на снимки изглеждам като мъртвец с него
![]()
аз мисля да си правя сама грима на бала, ако си напасна цвета на Photoready, ще е добре ли?
Photoready и Colorstay са почти идентични като цветове, така че ако си намериш цвета в единия и в другия също трябва да го има. И аз бях на бала с Colorstay, и при мен не мръдна, но аз това и очаквах. Наистина, ако за някакъв такъв повод, а не само за една фотосесия 2-3 часа, е идеален, защото не се разваля с часове.
^ Твърде покривен е, при мен стои като маска, грозно ми е...
С какво го нанасяш? При мен със стиплинг четка се получава средно покритие и стои дори много естествено. А камерата отнема доста от цвета и изобщо не си личи. MAC Face and body и аз го исках, но се отказах заради цената. Ако си от София обаче може да помолиш да те гримират с него и после да видиш как стои на снимки.
Нанасяла съм го и с пръсти и с четка http://2.bp.blogspot.com/_dYlSNoZ3hb...0/IMG_0434.jpg от този тип. А фон дьо тена не ми е проблем да си го купя, само че вече имам доста и ако не ми върши работа смао ще събира прах, както се казва.