.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 58
    най много мразя богаташи и единственото нещо което мразя повече от богаташите са хора които им се възхищават моля те не ме карай да те мразя ами действай по въпроса и ако се направи на много надут го свали на земята с два шамара и ще възбудиш интересът му "секс рокендрол и алкохол "

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    най много мразя богаташи и единственото нещо което мразя повече от богаташите са хора които им се възхищават моля те не ме карай да те мразя ами действай по въпроса и ако се направи на много надут го свали на земята с два шамара и ще възбудиш интересът му "секс рокендрол и алкохол "
    Що с такива предрасъдъци? И дефинирай богаташ?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Стани богата и ти.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    богат ,богат колко да е богат

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Само от любопитство - от какво разбра, че е богат?
    Има Айфон и чорапи Адидас?
    Не е ли достатъчно? Чорапите на Адидас са 20 лева.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    Има богаташи и богаташи.
    Прави разлика между човек, постигнал всичко сам, и синчета на богаташи, които си мислят, че парите растат от дърветата.

Мразил богаташи. Комплексар.

Convict, за мен човек, който си купува чорапи Адидас, колкото и пари да има, е чисто и просто глупав :д

Супер фен Аватара на NissaN
    Това не е проблем при мен беше обратното...

Ейй, чудо голямо като е богат или какъвто там казваш. И той е човек, не робот. Може да харесва, обича и т.н. Като само си повтаряш "Ама аз съм бедна, той богат" и т.н., не очаквай скоро да те погледне

Мега фен
    Ако ти си бедна, а той е богат може и да стане работата, ама ако му завъртиш главата. Обаче ако ти си богата, а той е беден НЯМА да станат нещата. Отговори си сама защо!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има богаташи и богаташи.
    Прави разлика между човек, постигнал всичко сам, и синчета на богаташи, които си мислят, че парите растат от дърветата.

Convict, за мен човек, който си купува чорапи Адидас, колкото и пари да има, е чисто и просто глупав :д
    Пантера, я обясни как човек на 18 години може да стане богат (при условие, че е постигнал всичко сам)?

А ако купува чорапи Адидас просто защото са удобни?

Има два вида богати хора, тези за които важи " Пази боже сляпо да прогледа" и интелигентните. Ако твоето момче е от интелигентно семейство това няма да е пречка!

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Що с такива предрасъдъци? И дефинирай богаташ?
    не ми харесват само като ги видя как се надуват като има някой от по ниска класа около тях ми идва да ги ударя по един път

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Щом като това, че той е с повече възможности от теб, те притеснява, значи не знаеш що е любов. Стига и двамата да се харесвате, парите ще останат без значение. Вие няма да се жените, я!

Lucho Имам един прост въпрос отностно твоето разсъджение , защо богат с бедна може, а богата с беден не може ? и аз попринцип съм на същото мнение, но кажи защо твоето мнение е така личен опит или ?

Идиотска тема с идиотски мнения.

Ако той се държи като "недостижим", по-добре изобщо не се занимавай.
    Ако си се държи нормално, няма как да се получи нещо, докато не спреш да си набиваш филми в главата.
    Какво като се е паднал в "богато" семейство? Да не си ги е изкарвал той тези пари, че да имат значение?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
    Lucho Имам един прост въпрос отностно твоето разсъджение , защо богат с бедна може, а богата с беден не може ? и аз попринцип съм на същото мнение, но кажи защо твоето мнение е така личен опит или ?
    Личен опит и наблюдения.

Случаят богата-беден: самият факт, че жената е по-силна финансово от мъжа/момчето до себе си води до 2 следствия: В първия случай ако тя постепенно става по-силна от мъжа започва да го мачка, да се доказва и изтъква като можеща, защото печели повече пари от него (само за пари говорим, другото настрана), следователно тя не вижда в мъжа опора - вече тя е силната. Мъжът колкото и да е добър в случая все тая, това си е чисто женска природа - има пари, независима е, бие му шута, винаги ще си намери някой друг. Във втория случай ако пък тя вече е богата и е срещнала беден няма да изкарат много - в началото е любовта, после ще си писнат, ако онзи е мъж на място ще стане и ще си тръгне, ако е под чехъл ще търпи, търпи, накрая пак тя ще му бие шута, просто е въпрос на време. Въобще от където и да го погледнеш мъжът в тази ситуация си е прецакан.

Случаят бедна-богат: принципно в днешно време повечето момичета ще ти кажат, че не можеш да ги купиш, че любовта не струвала пари и т.н. врели-некипели. Истината обаче е друга и всички я знаем:

Цитирай Първоначално написано от Радо и Попа, 1995 година, Тигре, Тигре
    Имаш ли пари, хубави жени.
    Нямаш ли пари, стари бабички.
    Задължително обаче тук следва женската реплика, че с пари нея никой не може да я купи (това го казва, за да си вдига акциите и да не излиза в очите на момчето като курва). Което, разбира се, не е съвсем така, защото от хубавото никой не бяга. Тук категорично не казвам, че който има пари, ще купи всяка срещната - не, това не е така, но със сигурност ще му осигурят солидно предимство и въпреки някой други минуси такъв претендент ще бъде избран, защото, приемете, от хубавото никой не бяга, това важи и за двата пола.

На някоя заблудена девойка, намерила любовта на живота си, ще и дам следния пример върху който да размишлява преди да тръгне да ме опонира (в случай че желае): две момчета те харесват, и двете са хубави, и двете напират, на теб и двамата са ти симпатични, обаче единия е богат юрист и кара баварец, другия е беден служител, кара Лада. Кой ще избереш и защо? (в случай 50/50)

Настрана оставям фактори като социална среда, финансови възможности на единия и другия, социален статус в обществото и т.н. На мен ми е интересно какво ще се случи по-напред във времето, началото на всички е ясно - любов, целувки и т.н. простотии, после като се мине време какво правим? Аху, иху и после тихо.

Бате тва което написа все едно съм го писал аз :Д .. и аз бях на същото мнение .. колкото и да се харесвате ако е богата а ти си беден, бачкаш за 400,500 те тея пари ги нямат за нищо, няма как да не си набие филма че е над теб и да почне да те компандва .. но както ти каза всеки си преценява дали да е мъж под чехъл, или не : )

В този случай има и още един елемент - повечето мъже, според мен, биха се комплексирали, ако жена им изкарва повече от тях и биха се чувствали неуспели, потиснати и т.н. и също не биха издържали в такава връзка. Докато на повечето жени не им пречи изобщо мъжът до тях да изкарва повече, дори напротив (да, и аз съм от тях ).

(съвсем излязох от темата, ама да си кажа )

първо дефинирай успех.. второ не смятам че Парис Хилтън след като е милярдерка е велика ..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Пантера, я обясни как човек на 18 години може да стане богат (при условие, че е постигнал всичко сам)?

А ако купува чорапи Адидас просто защото са удобни?
    Нямах предвид момчето, което авторката харесва, а по принцип, защото изказвания тип "мразя богаташи" говорят само за комплекс и завист. Ако въпросното момче е син на хора, изкарващи доста пари с честен труд, вероятно ще е добре възпитано.

Тия глупости за удобните чорапи не на мен. Има една камара удобни чорапи, които струват 5-7 лв за три броя във всеки квартален магазин за бельо.

Съгласна съм с теб до частта с купуването с пари. Не мисля, че е необходимо нещата да се обрисуват гротескно. Просто смятам, че е напъъълно нормално една жена да спре да вижда в мъжа си опора, когато вади два пъти повече пари от него, например. (Преди някой да се е заял, говоря за това положение като нормално такова, не като следствие от болест.) Не говорим за купуване на човека отсреща.

Мега фен
    Ако въпросното момче е син на хора, изкарващи доста пари с честен труд, вероятно ще е добре възпитано.
    Е точно за това говорим, така е, обаче такива хора в България са малцина. Съответно, няма как човек, който разполага с пари, изкарани на нечий чужд гръб да демонстрира добро поведение и възпитание. Не че не може да го демонстрира, ама е някак нагло погледнато отстрани. С чужда пита помен се прави най-лесно! Това, разбира се, в рамките на България. Не твърдя, че това е общовалидно за целия свят.

Да де, говорим за нормално положение. Жените сте долни материалистки, които използвате човека до вас като банкомат. Правите се, че парите не ви вълнуват, обаче в това няма нищо вярно и си проличава на момента. И когато станете малко по-добре от него - чао, сбогом, довиждане, имам пари, ще си 'фана нов по-мощен спонсор, пък може и да ги сменям, лошо няма. Е това е истината за живота, колкото и да я отричате жените. Поздрав за всички момчета (и за материалистките, разбира се):

Кайсиева градина - Севдалина
    http://www.youtube.com/watch?v=59sy6H1YenQ

Към пантерата: За чорапите Адидас не съм съгласен. Ако не са ти удобни на теб - това е друг въпрос, обаче не можеш да обобщаваш генерално. Още като прочетох по-горния пост се сетих за тази песен, обаче я публикувам чак сега. Поздравявам те специално с нея:

Иван Данов - Маратонки Адидас
    http://www.youtube.com/watch?v=fxP2VYBDvxc

и аз винаги повтарям на приятели че курвите с коли по 50 бона нема как да има нещо сериозно (ние с тях) освен чукане и кой от къде е .. едно на ръка че тия дето ги карат са протежета на мутри , но дори да не са а да е богатa от семейството си няма как да стане ти да бачкаш за 400 лв а тя да ги харчи на ден тия пари мисля че начина и на живот като цяло е друг и ще се разминава доста от твоя , а всички знаем когато извадим една голяма риба от мръсно езеро и я пуснем в океана какво става : )

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Да де, говорим за нормално положение. Жените сте долни материалистки, които използвате човека до вас като банкомат. Правите се, че парите не ви вълнуват, обаче в това няма нищо вярно и си проличава на момента. И когато станете малко по-добре от него - чао, сбогом, довиждане, имам пари, ще си 'фана нов по-мощен спонсор, пък може и да ги сменям, лошо няма. Е това е истината за живота, колкото и да я отричате жените. Поздрав за всички момчета (и за материалистките, разбира се):
    Поздрави на майка ти, смешко.
    Като само пари предлагаш, само това ще търсят от теб.

Момиче, да ти имах притеснението! Бил богат, а ти не. И какво? Дай боже всекиму да е богат! Ама и другите хора не са за изхвърляне. Има много по-значими неща, които наистина разделят двама души. И като започнете с това - той е богат, той живее в чужбина, той е не знам си какво....С човека, с когото аз искам да бъда, не мога да бъда по хиляди пъти по-дълбоки причини, а ти си седнала да се оплакваш за такава глупост. Не сте тръгнали да се жените, така че още е много рано да се вкарваш в подобен род филми!

anonymous708973
    Guest
    И какви са тия по-дълбоки причини от "той е в чужбина", което често значи "той е на няколкостотин километра".
    Щото ти прочетох малоумната темичка и освен драми, нищо не видях, камо ли причина.

Така че не си позволявай да окачествяваш причините на другите като маловажни.

Туу мъч хейт, дууд. Първо, не си падам по драмите, второ - пет пари не давам за мнението ти, трето - не говори, като не знаеш и не разбираш, четвърто - обръщам се към авторката, а не към теб, пето - това да окачествяваш чуждите теми не те прави "як", шесто - пише се "тези", а не "тия", седмо - простено ти е, че си зле с оглед на това, че си от Пловдив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си