.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от me22 Виж мнението
    и аз винаги повтарям на приятели че курвите с коли по 50 бона нема как да има нещо сериозно (ние с тях) освен чукане и кой от къде е .. едно на ръка че тия дето ги карат са протежета на мутри , но дори да не са а да е богатa от семейството си няма как да стане ти да бачкаш за 400 лв а тя да ги харчи на ден тия пари мисля че начина и на живот като цяло е друг и ще се разминава доста от твоя , а всички знаем когато извадим една голяма риба от мръсно езеро и я пуснем в океана какво става : )
    Напълно вярно. Много точно казано.

Иначе пантера, аз пари не предлагам, ама те пък си търсят гадовете. Иначе чужбина-та не е дълбока причина, даже може да се окаже голяма далавера такъв тип връзка, стига да се случи на човек (или поне мъжа да има акъл в главата).

Абе, ти още ли защитаваш кучетата?

anonymous708973
    Guest
    Момиче съм, а ти, маце, си влюбена в драмите.
    От километри си личи.

Умирам да разбера ти откъде си обаче, че си имам предположение, но да чуем първо...

Виж мила, докато мислиш по този начин наистина няма да станат нещата. Наистина има момчета,които си мислят, че като имат пари са хванали Господ за шлифера ама са далеч от истината. Поопознайте се и ти сама ще прецениш до каква степен парите играят роля в живота му щом се отнася до любов! УСПЕХ!
    Sweet Girl

Откъде съм ли? От София. И не само аз - майка ми, баща ми, баба ми, дядо ми и т.н. И всъщност не съм човек, който си пада по драмите. Имам една единствена тема, понеже наистина имам проблем, който ме кара да се чувствам кофти (Нали така е модерната думичка! Да не кажеш, че драматизирам! ). А относно моя произход ти обясних - нищо общо с твоя. Софиянка не е нарицателно, за разлика от пловдивчанка, което си е диагноза.

anonymous708973
    Guest
    Ще умра. Столичанката ме обиди.
    Как ще го преживея?

Диагноза било. Ако ще си говорим честно, за София диагноза няма - освен че най-вероятно шопският ти диалект избива и разваля прекрасното ти личице. Виж, за Бургас, Пазарджик и Стара Загора легенди се носят.

Вземи се в ръце, щото се излагаш брутално. От София била? И кво? Заслуга ли имаш?
    Не.
    Обаче определено имаш вина за драмата, в която живееш. Не ме карай да ти вадя цитати от темата.

Ама не аз съм тази, която започва да се заяжда без причина! Стига вече! Нито те познавам, нито ме интересуваш и пак ти казвам - ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАМ ЗА МНЕНИЕТО ТИ! Но аз съм си виновна, че ти отговарям. Нали знаеш онази мъдра мисъл - "Убий простака с мълчание"? Смятам да я приложа, пък ти пиши и вади каквото и откъдето искаш.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    По-сложно би било, ако сценарият е следният - ти да си момче от семейство с по-скромни възможности, а той - богаташка щерка.
    Напълно съм съгласен с това мнение. И аз страшно харесвах няколко години една девойка дето впоследствие ми стана и съученичка и си е богаташка. Тя никога не разбра разбира се. Само като си помислех,че даваше за неща като екстеншъни по 1000 лева и че беше нещо нормално за нея например да харчи по 250 лева на месец за телефон и ми беше ясно колко ще се получат нещата между нас даже и ако приемем,че ме харесва.Освен това беше адски отракана, а аз адски срамежлив и не умеех да реагирам адекватно на опитите и да се закача с мен.Сега си има мъж богаташ и две деца.

Цитирай Първоначално написано от mancho Виж мнението
    най много мразя богаташи и единственото нещо което мразя повече от богаташите са хора които им се възхищават моля те не ме карай да те мразя ами действай по въпроса и ако се направи на много надут го свали на земята с два шамара и ще възбудиш интересът му "секс рокендрол и алкохол "
    Прекалено си краен на тази тема.И аз мразя богаташите,които си мислят,че като имат пари са нещо много повече от тези, които нямат,но пък например въпросната богаташка дето споменах за нея и дето беше една от най-богатите в класа ми си е адски земен човек.Като се видим винаги си говорим, а като си имаме сбирка си се забавляваме много готино и много се уважаваме.Никога,никога ама никога с някое свое действие не ме е накарала да се сблъскам с реалността.А именно,че не мога да и стъпя и на малкото пръстче по финанси и понякога ако някой ни гледа отстрани може да каже,че сме в еднакво финсово положение.Познавам и други доста земни хора с хич не малки финансови възможности, с които също много се уважавам и се вижда радостта им когато се видим
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Докато гледаш на него като на "недостижим", такъв и ще бъде.
    Определено

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си