- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- SWAG vs. Elegance?
Здравейте, мацки и пичове!
Искам да ви попитам... какво мислите за МОМИЧЕТА, които се обличат swag? По-смъкнати мацки, носещи кецове, шапки, суитчъри, бандани... (Аз лично се обличам така за училище и попринцип)
Гримирам се, само да кажа, и обожавам аксесоари.
Не че на официални събития няма да се барна с рокля и токчета, и това го мога...![]()
Та... момчета, какъв стил ви допада повече - момичета-гангстерки (с класа, не мъжкарани) или елегантни и по-нежни?
зависи от настроението и повода разбира се
лично аз се обличам и в двата стила
Суитчъри и кецове нося, но SWAG НЕ!Нито за момичета, нито за момчета.
момиче което носи кецове-ОТВРАТТТТ
Ужас, много мразя момичета, които не се обличат елегантно.
Харесват ми и двата стила. Аз самата съм нещо по средата, но май се старая повече към елегантността.
За по-специални поводи нека да е елегантно облечена, да! Ноооо, когато тръгнат на 10-сатниметровите токчета на училище или пък с късите поли, които едвам им покриват задните части.. неее![]()
Тази измислица swag кога се превърна и в стил на обличане. В зависимост от настроението обичам да нося кецове и суичъри, както и ми харесват небрежните прически. Но до там, размъкнати дрехи и смъкнати панталони са ми отратителни и на момичета и на момчета.
В най-големия сняг си ходя именно с едни по-високи кецове, защото не пропускат, стабилни са и топлят много.
Едит: Тез с токчетата са по-скоро стил квартална компаньонка. Елегантен стил в ежедневието е нещо такова. http://img.wholesale-dress.net/image...5776220346.jpg
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм си с ризата, дънките и маратонките. Достатъчно небрежно, но и класическо.
Не понасям момичета с кецове/суйчери с глупави надписи/шапки като тенжера и нз кви други неща.
Hayashi, аз не казвам, че тези които ходят на у-ще с токчетата и уличното (мое мнение) облекло са елегантни. Просто исках да кажа, че това според мен е адски нелепо и не мисля, че училище е мястото за това облекло.. За кецовете - не намирам нищо лошо в тях, нито пък в маратонките за момиче, но наистина е малко пракалено с тези свалени до коленете дънки, панталони и т.н. Особенно новата мода при дънките да са с дъно до коленете и 30 бр копчета, но това си е мое мнение, на който му харесва да ги носи. Всеки си има глава на раменете да я използва!![]()
На клоуни приличат тея дето отиват на училище с 10 сантиметрова пола и 12 см токчета. А кое точно му е клоунското на това? http://www.coco-fashion.com/upload/sklep/HIABpwTdpR.jpg
Явно за всеки влак си има пътници.
да ,на тая от снимката ,дето постна не ми се мисли кви са и пътниците..;d
Повярвай ми, не по-лоши от тези на мацките с поли една педя.![]()
много силно се съмнявам
и като имат хубаво тяло къв е проблема да ходят с поли? ;d
ех тая завист![]()
Абе, Хаяши, какво му се обясняваш? Вярва в дадено нещо и 1000 доказателства да му/й дадеш няма да се съгласи.
За мен пък е смешно някакви 8 клас дето едва са стъпили в гимназия да ми тракат с токчета. Даже на учителите им става смешно като се появи някоя такава и се е случвало да казват "О, помислих ви за колега".
![]()
да тези от най-готините...
![]()
Ако става въпрос за моята снимка, не е твърдя изобщо, че е SWAG. Просто спортно облечено момиче без да избива на дива селения с анцуНга на Addibas.