.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    vsenormalna
    Guest

Относно косата (момче)

Здравейте симпатяги, става дума за косата ми. Като бях малък имах хубава коса като на Аштън Кътчър, но баща ми все ми даваше зор подстригвай се късо, и така в продължение на няколко години се подстригвах 1,2 номер и като реших да си я удължа, косата ми не приличаше на нищо - като на китаец, бухнала някаква, страните по дълги от колкото горната част направо не мога да си помислям да си я удължавам. И искам да попитам с ножичка ли трябва да започна да се подстригвам за да се оправи и да стане като преди. Ще сложа снимки преди и след, не съм аз на снимките.
    Преди: http://prikachi.com/images.php?images/120/6720120S.jpg
    Сега: http://prikachi.com/images.php?images/124/6720124o.jpg
    Има ли шанс косата ми да стане като на първата снимка?

anonymous895156
    Guest
    :X бих намразил баща си

Ми.. може би, ако я оставиш да порастне. Но може и да не е точно същата, защото през пубертета косата понякога се променя (както стана с моята..).

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не мисля.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Предполагам, че не може да ти се промени структурата на косата. Пробвай да изтърпиш докато стане малко по-дълга и виж дали няма да се оправи. Пробвай да й придаваш някаква форма докато я сушиш междуврененно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

През пубертета косата се променя много. Като дете бях с права коса, сега понякога имам и букли.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си