.
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Threaded View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    просто сте обърнали секса в тоя форум,като нещо от огромно значение,а то не е,физиологична нужда като ходенето до тоалетна е.
    ИМЕННО.
    Баш моята теза, а именно: Физиологична нужда, райт? Айде сега надникни тук - http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...ed=0CDoQ9QEwAw
    Доста по-умен човек от мен и теб го е казал, а именно - ако физиологичните ти НУЖДИ (не желания) не са удовлетворени, по-висшите като самоактуализация, професионално развитие и т.н. просто не съществуват. Казано на прост език - ако babity вече е изчукала съседа си, вместо да мисли как да го оправи, ще е способна да се съсредоточи върху професионалното си израстване. THAT SIMPLE.

Така, това настрана.
    Милиони глупости видях в темата (Например, че влизаш в подобни отношения с идеята, че можеш да нараниш някого. Хубу бе, гений, дори да е така, нали и другият човек (щот за секс трябват двама, нали) влиза със същата нагласа? В лошия случай сме двама егоисти, които взимат, само дето тая взаимност автоматично води до и до "даване". Тогава са двама (не)егоисти, които спят помежду си. ТЕБ какво те бърка?), а никой не се съсредоточи върху важното.

Иве, сигурно ти се вижда (както и на мен) безкрайно логично да правиш секс с човек, който вече познаваш, харесваш и с когото си пасваш отколкото тепърва да търсиш някой нов, с който могат да възникнат проблеми. НО: Това е бившият ти приятел, когото ТИ си оставила. Следователно, КАКВОТО И ДА КАЗВА, момчето е наранено и ще е безкрайно гадно и жестоко да му предложиш такова нещо. Дори и ти да се абстрахираш, той в ролята на оставения трудно ще успее. Просто е сол в раната. Не бъди жестока и си намери друг. Ще имаш главоболия сигурно докато се напаснеш с новия, но просто като знак на уважение към него и към връзката ви остави момчето да продължи живота си без теб.
    Просто ми е много болно и изпитвам огромна нетърпимост към хора, които се подиграват с други хора. А това лично аз го тълкувам като подигравка. Никога не бих го направила, ако ще това да е единственият, който прави секс като бог. Просто... до известна степен можеш да си контролираш нагона и можеш да разсъждаваш, така че... недей, просто не. Не го предлагай, спри да се прибираш с него, дай му малко време, за да запазите нормални отношение, но дори и тогава просто... не.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-20-2013 на 15:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си