.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    katrinnaa
    Guest

Притеснена

Здравейте. Притеснена съм, защото ми закъснява с един-два дена, затова вчера направих тест за бременност и беше отрицателен. Въпреки това има ли шанс да ми има нещо?

Мега фен Аватара на Rabalka
    Зависи кога си праила секс и кога теста .Ма ако не е сваршвал в теб ништо ти няма

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Кога прави секс последно? Принципно, щом теста ти е отрицателен, не би трябвало да ти има нещо. Вероятно ти закъснява поради друга причина, пък и 1-2 дена не са кой знае колко.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да ти закъснява от времето или ако си настинала от хапчета

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    ...не би трябвало да ти има нещо...
    Това прозвуча все едно бременността е някаква смъртна болест, която няма лечение...

По темата: Вероятността теста да не е верен е дооооооооста малка. Едва ли си бременна. Причината да ти закъснява е друга.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    ^

По темата: Оммммммм.. Ноуп, не не.. кристалната топка не каза нищо.. сорЕ.. другия път обещавам.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

katrinnaaa
    Guest
    Първо съжалявам че пиша от друг профил. Второ, имам си приятел и по принцип имаме сексуален контакт от много време. Направих теста вчера. Притеснена съм, защото ми е редовен цикъла а въпроса ми беше дали има шанс след като съм направила теста за бременност въпреки че е бил отрицателен, да ми има нещо и т.н просто да не го е показало в момента?

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Това прозвуча все едно бременността е някаква смъртна болест, която няма лечение...

По темата: Вероятността теста да не е верен е дооооооооста малка. Едва ли си бременна. Причината да ти закъснява е друга.
    Вярно, че малко така звучи. Не беше умишлено

Не случайно питах кога за последно си правила секс (към авторката), защото те се правят определено време след половия акт, там мисля че 14 дни, не помня... иначе вероятно има по-голям шанс да отчете грешно.

Супер фен Аватара на prince
    Едва ли.

Голям фен Аватара на Котка.
    То си зависи от това дали по време на секс използвате предпазни мерки, дали си била в овулация, кога е направен тестът и т.н.Въпросът, който задаваш, е абсурден.

Повече от фен Аватара на C0oKieS
    ами има ако не сте използвали предпазни средства

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Момичета, идва есен, доста мои познати се оплакват, че им закъснява, нормално, сезонът се променя, от топло става хладно, климатът също може да е фактор. Закъснява ти ден-два, тестът ти е отрицателен, аз не виждам с какво можем да ти помогнем повече.

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от katrinnaaa Виж мнението
    Първо съжалявам че пиша от друг профил. Второ, имам си приятел и по принцип имаме сексуален контакт от много време. Направих теста вчера. Притеснена съм, защото ми е редовен цикъла а въпроса ми беше дали има шанс след като съм направила теста за бременност въпреки че е бил отрицателен, да ми има нещо и т.н просто да не го е показало в момента?
    По принцип, може да се случи да не покаже. Виждал съм го с очите си - два пъти в рамките на 3-4 дни казваше "не" и след седмица стана "да". Става дума за тест във времето, когато трябва да покаже със сигурност - т.е почти месец.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Закъснява й с два дни и си прави тест.Айде малко по-спокойно с тия паники,че ще побелеете още рано-рано.Нищо ти няма.Закъсняването не е симптом само на бременност. За точен резултат трябва поне 2 седмици след закъснението да го направиш теста.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    ^това са глупости, на първия ден от закъснението може да се направи тест и би трябвало да е верен
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен Аватара на prince
    Стига с тия теми за бременни момичета бе. Като не искате чавета, правете го с презервативи и няма да ви се налага да се притеснявате и да пишете теми.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от prince Виж мнението
    Като не искате чавета, правете го с презервативи и няма да ви се налага да се притеснявате и да пишете теми.
    'dis

Научете предназначението на тия гуми най-сетне.
    Все още ми е трудно да повярвам,че през 21ви век толкова много хора се "пазят" по най-идиотския възможен начин ...
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn