- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Корейска козметика
Колко светла? Защото корейското светло не е същото като в България. Тяхното наистина е много светло.
Skin79 Hot Pink е доста стандартен, средно покритие като за BB крем, естествен завършек, доста светъл с неутрален сивеещ подтон. Има и слънцезащитен фактор.
Skin79 Orange Plus е доста по-светъл, с много висок фактор, като консистенция е подобен на горния.
Skin79 Lovely girl е специално за млади момичета, с лъскав завършек, отново много светъл и със лек сивеещ подтон. Покритието му е от средно до високо. По-тежък е но, предпазва кожата през зимата. Обаче няма никакъв фактор.
Holika Holika Baby Bloom Light #1 е светъл, не чак снежанкенски (на мен ми е леко по-тъмен, но аз към Снежанка от класа), с матов до естествен завършек, има доста приличен фактор, не омазнява допълнително кожата и ми издържа по 8 часа в жегите.
Etude House Precious Mineral Bright Fit #W13 е със средно покритие, висок фактор, естествен завършек. Ако си много светла ти препоръчвам да си вземеш #NO2, но ако не си изключително бяла #W13 трябва да ти пасне.
Elishcoy Always Nuddy е с изцяло натурални съставки, доста светъл, с естестнен завършек, нисък фактор.
На Missha също са много хвалени, имам тестери на няколко, но още не съм ги пробвала. Аз лично ти препоръчвам Elishacoy. Цената е приемлива, аз моят го взех за около 10$ с доставката от ebay, съставът е наистина невероятен и аз съм страшно доволна от него.
Ох, забравих Holika Holika Petit BB Clearing. Цветът е по-скоро среден, на мен ми дойде много тъмен и замина при мама. Завършекът е матов, прикрива страшно добре червенини и не мърда поне 8 часа без да е матиран с пудра (щото мама не ползва xD), има и висок фактор.
Последно редактирано от Hayashi : 10-22-2013 на 22:22
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en