- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- какво правите
единствения човек пък който искам да говоря сега ми се сърди .
прекрасничко
еми щом ти се сърди, значи си направил нещо
поправи се
лесно е да се каже
знам...постъпи различно и преглътни егото си/гордостта си
а пък, ако си виновен изобщо не чакай ами се извинявай
а когато в случая си постъпил правилно, но въпреки това ти се цупят?
какво правим
трябва да знам за какво* става ?-с
иначе не мога да ти кажа на сляпо
Последно редактирано от Ivaaaaa : 10-20-2013 на 20:43
fuck it
лягам си утре съм на работа
понякога ми се иска да съм асоциал
Лека
Обикновено излизам да се разходя сама. И обикалям половината Русе. Или се виждам с някого и правим нещо, основно простотии. Може да пробваш разходката със слушалките в ушите, приятно е да се разхождаш нощем. Пакровете са хубави на тъмно.
Nah след един хубав сън всичко е на 6.
принципно вечер в западния(сам), шанса да те ограбят,заколят или изнасилят е около 50%
метъл див метъл и шоколад за да се озлобея повече :Д:Д
Вечер в западния парк съм срещала само бездомни кучета, за щастие, което, разбира се, не означава, че не могат да ми се случат много по-сериозни неща. И като цяло не оправдам постъпките си и ги намирам за неразумни сега, когато съм в спокойно състояние.
Иначе Западния вечер е... тъмна гора? Нищо впечатляващо. Ако имаше осветление, би било красиво, защото като цяло паркът си е симпатичен.
и мене ме кефи западния,просто такава слава му се носи и то ненапразно,основният проблем са мангалите,които никога неможеш да си сигурен с какви намерения са
То по центъра на осветено какви неща стават, какво остава за западния където даже май не са сложили и камери още...
кви камери,кат ше ги гепат на 2рата секунда,същото е положението и с осветлението
1. Пускам си няква садваща музика за малко и обръщам бавно на по-ритмична и весела музика.
2. Гледам някакъв филм/сериал и откарвам 2 часа със забавно настроение, ако не помогне 3.
3. Пускам си нещо надъхващо и играя на някоя игра.
Сега като се замислих и аз имам неща, за които ми е тъпо в момента и ще изляза на разходка с кучето. <3
Жалко, че не мога да бягам, защото съм болна.Това ми е 4-тия вариант принципно.
*сън*