- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък въпрос към женската част
Бихте ли се занимавали с някой по-малък от вас с 1 година или това е моментална причина да го отпишете ?
Аз лично не бих, даже и с връстник не си се представям. За други пък не би било проблем, така че отговорите тук едва ли биха ти били от голяма помощ. Ако си си харесал момиче, което е с една година по-голямо от теб, ще ти се наложи сам да разбереш тя от кои е.![]()
Това ми е ясно, но просто ми е чудно други хора какво мислят.
Оо, нямам нищо против, даже сега съм си харесала един такъв момък, ама да видим.![]()
Ако търсиш съвет за теб, чрез отговорите по характер на потребителите, жестоко се лъжеш.
Всичко е толкова относително в отношенията между двама души,че някой да следва принципа че не тръгва с по-малък или както в другата тема с по-високо момиче,е меко казано глупаво,повърхностно и дебилно
Зависи от характер, мислене, държание... Всичко си е до човек. Може да е на 16 примерно, но мисленето му да е по-зряло и от 20 годишен, а може и обратното.
Дрън-дрън
Дам Но говоря за разлика от порядъка на 2 години
И стига на момчето да не му лици възраста . Познавам момчета по на 16-17 който се държат като зрели много повече от хората на моята възраст .
Познавам съм момчета, по-големи от мен, които са като бебета,
както и по-малки, здраво стъпили на земята.
Зависи от това, колко е зрял и здраво мислещ за възрастта си.
*сън*
Не.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
вече не
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
да отпишеш някого само, 'щото е година по-малък...пълна глупост
Приятеля ми е по-малък от мен с една година. Не е проблем, дори не си личи.
Напротив, имам няколко познати мои връстници, които определено изглеждат и се държат по-зряло, но мен възрастта ме дърпа назад. Винаги е било така. Държа да е по-голям от мен, наистина държа. ( като нямам предвид, че може да е пълен лумпен, стига да е по-голям, разбира се...просто това е едно от нещата, които ми влизат в критериите )
Е, чак да те дърпа назад....не си толкова стара. Пък тва да е по-голям на езика на математиката се нарича необходимо , но недостатъчно условие хаха
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.