- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малък въпрос към женската част
Аз лично не бих, моите набори или по-малки няма с какво да ме впечатлят. Никога не съм ги приемала по този начин. Харесвам мъже, но не казвам, че един 18 годишен би могъл да надмине връстниците си и да се държи като истински мъж, примерно.
Но пък имам много познати девойки, които имат точно този тип връзка и нещата са добре.
В крайна сметка, относително е и си е до човек, моята преценка я казах.![]()
Ми..всеки си има някакви - дали свързани с външния вид, дали с характера. Възрастта е ЧАСТ от моите критерии, както и да звучи отстрани.
Супер грозен е бтв. И нямаше връзка с казаното от мен. Или пък имаше - показва защо не предпочитам връстници.
Не знаех,че една или две години са такава голяма разлика![]()
Много претенции ,много нещо
Аз съм на 20 и ако тръгна да излизам с някоя 22 годишна и накрая тя ме скъса заради това ,че съм по малък от нея ,ще и се изсмея в лицето;д
Последно редактирано от maldini : 10-21-2013 на 23:17
Аз лично предпочитам по-големи момчета, но разликата да не е повече от 4 години или 5 зависи хаха
Пробвах и НЕ, не бих повторила.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами ако се харесвате се вземайте .. има една двойка от моето училище и момчето е по- малко 2 години от момичето![]()
Тома (дето спечели Music Idol) и Албена (От ''Пълна лудница'') имат 12 години разлика, като тя е по-голямата. Не знам дали още са заедно. Ако е една година, максимум 2, бих. Зависи най-много от външната и вътрешната красота според мен, а това дали е по-малък с 1 година са подробности.
Зависи. Аз съм дърто магаре вече, така че дори и с 1 година по-малка от мен, мадамата (предполага се) вече ще е олегнала и ще знае какво иска от живота си и от една евентуална връзка. Ако ти си на 14-18, не ти препоръчвам да се занимаваш. От друга страна все с някоя трябва да се занимаваш дори и тогава. Просто не очаквай сериозна връзка.
Ами, не, така или иначе не контактувам с лица по-малки на години от мен, така че не знам кога бих се запознала, че и да се занимавам.. Ма да не казвам голяма дума, де.
С 1 година по-малък да! Не виждам нищо лошо. Била съм с човек на моите години. Беше хубава връзка.