Здравейте!
Не помня кога за поледно писах из форуми за съвет,може би причината да не го правя, е че съм пораснал и вече няма какво да ме изненада, но ето сега съм на 23 и изпитах и изпитвам неща,който никога преди не съм изпитал. Нека да ви разкажа какво ме тревожи и какво наистина ме измъчва и изяжда от вътре,просто е несръвнима болка.
Ето и за какво става въпрос.
Преди 7 месеца се запознах с момиче(на 19) през интернет. Никога не съм очаквал нещата да се получат, но се получиха. Вече сме заедно 7 месеца и изпитвам чувства какво НИКОГА до сега, НО (да има „НО“).
Ще бъда малко по-подробен за това какво става между нас.
Още в самото начало, още в първите ни срещи когато излизахме изпитвахме такава тръпка каквато аз лично не бях изпитал. Толкова много ми харесва тези пеперудки в корема, който имам чувството, че са толкова много , че надминават всичко нормално и ненормално. Всеки един от нас поне веднъж е изпитавал това чувство, желанието да видиш даден човек, до такава степен, че теб става като личен наркотик.
Та...излизахме, виждахме се, желаехме се и всичко е перфектно. След месец и нещо започнахме да имаме и интивни отношения и нещата станаха по-сериозни. Започвах да изпитвам силни чувства, който прерастнаха в несравнима обич. През следващите 2-3 месеца в главата ми се появиха мисли,който не съм си и представял, че някога ще имам такива. Започнах да и ги казвам, всичко каквото си представям, мисля и жадувам и в един момент и казвах думичките ОБИЧАМ ТЕ . Когато и ги казах тя ме прегърна силно, но нищо не каза. Аз не се разтроих,че тя не ми отвърна със същото, просто защото си мисля че и трябва време. Започнах да и говоря за любовта ми, за обичта ми, започнах да защитавам и доказвам всяка моя дума, да и покажа, че това не са просто празни думи. Дълго време се съмняваше в мен, но миля че вече ми вярва. За сега всичко е наред , но ето че пак има „НО“.
7 месеца аз не спирам да и показвам любовта си, да я доказвам, 4 от който не спирам да и казвам думичките „обичам те“,думички който ми се струват слаби и винаги съм се чудил дали има по-силни думички от тези. През тези месеци тя не ми отвърна тези думички, което боли и то доста. Не я пристискам с нищо, не и правя сметка, не я питам защо, не я задушавам по никакъв начин, от мен получава разбиране.
Ето къде е истинския проблем.
Когато сме заедно всичко е толкова хубаво....времето направо лети.Виждам, че и на нея и е много добре.Често ми казва че не е усетила как е минал деня, сякаш е било само минути ....и това е всеки път....времето ми с нея найстина лети страшно бързо.
Проблема, е че тя е от момичетата, който и харева мъжко внимание. Обича да си пише с други хора(мъже), за който тя ми казва, и аз в началото нямах проблеми с това, просто защото не съм ревнив(от ревността нищо хубаво не излиза) затова и си мълча. Не че тя не вижда че на мен това не ми харесва, но ми казва че това е просто чат и нищо друго...държеше ме в течение за всеки чат...гледаше ме как леко се нервя...не знам дали с това си действие иска да види дали ми пука за нея...не знам. Когато тя го прави това нещо аз изгарям от вътре, изяжда ме мисълта че някой и пише неща който не ми харесват, но това е само вътре в мен....наяве излизат само няколко думички и променен поглед. Какво ли ме държи толкова спокоен...ще кажа следното..и на двама ни ни харева грубия секс. И да точно там аз я наказвам по начин който ме кара да се чувствам облекчен...винаги когато ме кара да ревнувам...аз си го складирам в мен до момента в който я наказвам в леглото...от което на нея и харесва.
Сега ще си помислите че всичко е наред,но не е. Разбрах че си пише с един и флиртува с него по начи н по който никак не ми харесва...казва ми част от нещата който си пишат....но аз всичко какво си пишаш....всяка една дума която тя му е писала е в главата ми ...а в случая този индивид не е виновен...защото той започва флирта, а тя му го връща....писала му е нещата от сорта „ студено ми е-казва тя “ ...“да дойда да те гушна-казва той“ ...“ами ела-казва тя“.......от сорта ......“върнах се от фитнеса-казва той“......“трябва да видя някой път това твое тяло-казва тя“ ....“искам да те видя- казва той“ ...“ами добре ..в събота и неделя съм свободна- казва тя“ .....още куп други неща......знам целия чат .....и те продължат да си пишат...аз продължавам да гледам какво си пишат....но нищо не мога да кажа.....няма как да и кажа че знам какво си пишат.....защото сигурно ако разбере че мога да виждам какво си пишат ще се скараме жестоко....
Информацията която получвам си остава само и единствено за мен ....информация която ме измъчва....но информация без която не мога....имало е случай в който след чата си с този ми е званяла, а аз съм се държал по начин по който все едно нищо не е станало, все едно не съм прочел гадостите който си пишат.
Не знам какво да правя.....тази информация ме убива....не мога и да спра да я получавам..по скоро не искам да спирам да я получвам...трябва да знам какво става въпреки че нищо не мога да направя с нея ....така не се чувствам пълен глупак, а само глупак.
Не знам къде бъркам...дали бъркам вообще...Дарявам я с любов, любов която не съм давал на никоя друга...разбираме се чудесно ...не се караме...забавляваме се...угажда ме си ..секса е повече от невероятен...просто всичко е перфектно ПО ДЯВОЛИТЕ...и точно това ме побърква.....давам и всичко а зад гърба ми флиртува.......днеска флирт...утре среща.....Казвал съм и и че изневяра не прощам.....казвал съм и и че ако разбера че ми е изневерила ще е последния път в който ще ме види....всичко това тя го знае.....но защо го прави ...защо флиртува като и давам всичко !
Прощавайте че изгубих правописа си и пунктуацията си ...просто нервите който бушуват в мен ме побъркват.
Искренно ви моля...дайте ми съвет...какво да правя ...ако някой има подобна ситуация нека сподели.
Обръщам се към женската аудитория...Вие сте жени ....дайте ми някакво обяснение защо го прави ...като я даравям със ВСИЧКО.

пп. До този момент тя не ми е казала думичките „Обичам те“..а аз не спирам да и ги казвам, а отсреща има само мълчание и сменена тема от мен...да не става неловко.........Сигурно ме обича, но не ми казва...иначе нямаше да е с мен до сега......