Ще започна с факта, че покрай 24 Декември всеки изпада в предколедна треска. Възрастните купуват подаръци и приготвят трапезата, децата пишат писма до дядо Коледа, а ние тинейджърите искаме да си направим някоя друга снимка за да съберем "почитатели". Напоследък това е като шик и всеки го прави. Аз да не остана по-назад реших да си щракна една две снимки за Facebook Измислих го до последната подробност: коса, грим аксесоари, дрехи и обувки. Сега обаче имам проблем, кажете ми (тези, които наистина разбират) как да я направя перфектна. Как трябва да е светлината къде да се снимам каква поза-общо взето всичко, което трябва да знам. Моля ви не започвайте с това колко е детинско това и тем-подобни щуротии. Аз просто искам да се снимам много обичам, но искам страхотна снимка.
Благодаря предварително на всеки, който ми отговори!
Като цяло идеята ти не е лоша. Има време до 24 Декември , така че можеш да разгледаш снимки на други момичета .
За зимна снимка може да гледаш Red Riding Hood ( 2011 ) - там има красиви моменти от които можеш да вземеш идеи. Винаги съм мислила , че снимките стават много по-хубави когато са сред природа, отколкото в студио с изкуствена светлина.
Ключът към успешната снимка е да се усмихваш със зъби и да забравиш муцуните. Ако се снимам у нас попринцип фонът е изчистена стена, на която не се виждат контакти, плакати, мебели и т.н. Но най-добре сред природата.
heartsdesire- Попринцип мразя натруфените ки*ли правещи муцуни и се усмихвам почти винаги със зъби
mimsssssss-Благодаря мисля да се снимам в природата. Под блока на баба ми има една чудна градинка, която мисля да използвам, така казано