- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изгаряне на мазнините.Как?
Hello guys!
Искам до лятото да си стегна корема и затова ви питам още отсега,че да не стане така ,да се чудя как да си стегна корема за 10 дена преди морето ,както правят повечето момичета(което,кхъ,няма как да стане).So.... С килограмите съм в норма.Просто като цяло искам да си стегна корема и краката до някаква степен ,но те са по лесната част.Та така де вече няколко седмици тренирам усилено и от време на време правя кардио.Имам и хранителен режим.Но някой трябваше да ме светне ,първо да изгоря мазнините на корема и тогава да работя за плосък корем.И стигнахме до въпроса.Със скачане на въже и въображаемо колело ,ще успея ли да стопя този несимпатичен и нежелан корем?Ако не,то тогава какво ще помогне?Надявам се да ми помогнете!![]()
Доста кардио , поне 4-5 дни в седмицата. Какъв е хранителният ти режим ?
Стеличка,пратих ти режима си на ЛС.![]()
Добре,ще се постарая за кардиото.Щом има постоянство ,надявам се да вида и резултат!![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Нищо против нямаме кардиото! Ама, ако примерно тренира тежко (в което се съмнявам) и ако поддържа добър ОКБ може много бързо да свали излишните мазнини и да оформи яко тяло!![]()
Queen of the Damned
Всеки ден кардио ми се струва прекалено много 3-4 пъти на седмица са достатъчно. За да свалиш мазнините доказано - Ниско въглехидратна диета. Съгласна съм, че въобще не е полезна за организма, но чисти мазнините.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.