- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
Момичета, бихте ли имали за гадже по-ниско от вас момче?
Момчета, бихте ли си хванали за приятелка по-висока от вас?
![]()
Последно редактирано от airpump : 10-21-2013 на 10:13
С по - високо от мен момиче (малко трудно ще се намери такава де) ще изглеждам някак странно, особено ако сложи токчета.
За по - ниски момичета няма проблем. Но в крайна сметка височината не е от първостепенно значение поне за мен, особено ако има други неща които ме привличат в нея.
По-висока, не. Точно както каза @Sh@dow ако сложи токчета, ще ми е дискомфортно.
По-ниска, естествено.
Да бе, ядове няма. Ще си нося и сгъваема табуретка ако се наложи. Само дето трудно да се намери 180+ девойка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Важното е как си прекарвате заедно,дали е 150см или 2 метра,няма никакво значение..останалото са измислени стереотипи наложени от модерното общество,комплекси и спазването на някакви супер тъпи правила.
Бих тръгнал и със слон,стига да губя представа за времето с нея и да нямам търпение да си говорим и прочие ...
1.55 съм по ниско момче от мене няма
Харесвам много високите момчета над 185
Не мога да си представя че ще ходя с момче под тая височина![]()
Не. Даже и с някого, колкото мен не бих. Обичам мъжът да е по-висок и едър от мен и да се чувствам малка и шлядка. :Д
Мхм. Ама предвид, че не съм миньонче, рядко ми се случва. :д
Излизала съм с момче на моята височина, даже май беше 2 см по-нисък... е беше ми омръзнало всеки път да си слагам най-ниските обувки, ама почти без подметка, за да нямаме разлика. Откровено - нъцки, нека е тесногръдо.
По-нисък едва ли ще намеря, те мен и петокласниците отдавна са ме минали по височина.Малка разлика не стои чак грозно, но такава като на снимката е просто... Неестествена.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не бих, не защото височината е от кой знае какво значение, а просто защото ниските хора не ме привличат. Ама въобще!
Аз съм сравнително висока (180) и обожавам хора по-високи от мен. 185-190 за момче ми е ниско, какво остава пък да е под 180. Не, не, не.![]()
Нямам комплекс относно височината си /187/ и не ми пречи да е по-висока. Особено, ако е расла на крака...![]()
Опитвала съм се да си имам такива гаджета и все не се получаваше, не заради ръста, де. Не ме кефи мъжът да е по-нисък от мен, нито пък да е много по-висок от мен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм 183 и никога не бих тръгнал с момиче над 175 .
емм да, тесногръди сте
как може да отрежеш някого 'щото ти е под/над критериите за височина :О
или пък в другата тема 'щото е по-малък от теб с година :О
аз съм ниска (164см) и по-ниско момче едва ли да има![]()
Тесногръдие е и да наричаш другите тесногръди.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нямам проблеми с момичетата...Най-ниската с която съм бил е 153 см а най-високата 194 см и все са били по-ниски от мен![]()
Не, не бих. Като се има предвид, че съм не повече от 160, малко трудно ще намеря някой колкото мен или по-нисък.
Над 180 за момиче е мега много. Не че не се намират такива, тук дори сравнително често се случва. Но аз предпочитам да съм по-висок и да се чувствам като могъщ лорд протектор до нея. :Д