.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 175
    Мега фен Аватара на draid
    И брус лий е бил 1.70, дали приятелките му са се чувствали несигурни, защото е нисък за мъж и определено доста лек ? Може човек 1.70 - 70кг да е по-опасен от човек 2.00 - 140кг много сте ми забавни с тая сигурност която ви дава. Да не говорим, че рядко като цяло в повечето ситуации в които се изисква един човек може да даде необходимата сигурност дори на себе си.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    И брус лий е бил 1.70, дали приятелките му са се чувствали несигурни, защото е нисък за мъж и определено доста лек ? Може човек 1.70 - 70кг да е по-опасен от човек 2.00 - 140кг много сте ми забавни с тая сигурност която ви дава. Да не говорим, че рядко като цяло в повечето ситуации в които се изисква един човек може да даде необходимата сигурност дори на себе си.
    тва е просто женско чувство.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И защо пък да не? Когато легнете не си мерите на кой му стърчат повече краката нали? Или имаш нещо друго предвид?
    Прави?
    Задна?
    69?

Много неудобно се получава.

П.С. Интересно ми е защо момчета 1.80 се броят за високи? В смисъл... окей височина е, съвсем нормална, но не е кой знае какво.

Защото това е нормалната височина за мъж. А дали 1.80 са високи може да се каже като се види средната височина на мъжете в БГ, ако тя е 170, то 180 са над средното.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Днес па на пук на вас в метрото видях една компания от 2 двойки..
    В едната мацката беше по-високата.
    В другата момчето беше по-високо.
    И 2те двойки бяха супер сладки и си се лигавеха нещо.. натискаха си се.. В единия вариант мацката беше на пръсти.. при другия момъка леко се повдигаше, не беше кой знае какво, ма бяха нек'ви яки пичуе.. И не е било кой знае колко странно...
    Да ви имам стереотипите, моралните възгледи, комплексите и най-вече критериите...
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Да ви имам пък на някой широскроеното мислене !

Ок може да са много сладки и незнам си какво но просто на мен ,не ми е красиво и естетично да видя по висока мацка 179, с някъв 170 метров . И може да си се обичат добре хубаво ,но на мен старомодната ,и пълната с критерии ,не ми харесва

180 за мъж наистина е малко виж 190 и над това си е друго <3

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението

Ок може да са много сладки и незнам си какво но просто на мен ,не ми е красиво и естетично да видя по висока мацка 179, с някъв 170 метров . И може да си се обичат добре хубаво ,но на мен старомодната ,и пълната с критерии ,не ми харесва

Е аз съм г/д около 190..
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Тц. Това важи само за тоалетната чиния.
    За тоалетната чиния не знам, но за тоалетната определено. Но както казах не само за там

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Прави?
    Задна?
    69?

Много неудобно се получава.

П.С. Интересно ми е защо момчета 1.80 се броят за високи? В смисъл... окей височина е, съвсем нормална, но не е кой знае какво.
    Искаш да ми кажеш,че няколко човека по 1.70, няколко по 1.80 и няколко по 1.90 например не се различават един от друг по нищо ли? А да изпускаш нещо по-важно? Например пропорциата и това,че при няколко човека от един ръст при единият може да има по-дълги крака, при другият по-дълго тяло, а при третият по-голяма глава или някаква друга смеска. Съответно въпрсният полов орган при тримата не е гарантирано,че ще е на една и съща височна от земята И какво правим? А за задна ти ако решиш да се качиш на някое еднометрово шкафче, а той е на Земята и 3 метров може и да не ти е достатъчно висок

Да ти имам пък аз на теб неширокоскроеното мислене. Джобно гадже 1.55 обаче пък нямало как да стане с по-малко от 1.85 да се била чувствала сигурна. Аз лично съм около 1.72 поне толкова бях,когато се мерих за последно не чак толкова скоро и ако някоя 1.55 ми обяви, че съм и нисък щото едикво си не знам дали ще успея да се въздържа да не и се изсмея грубичко в красивото личице.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Бих.
    Welcome to the Jungle...

Малко ми е странно да тръгна с по-ниско момче. Ще бъде странна гледка. Ще трябва да си носи столче,с което да може ме целуне (както и да е.. нека бъда по-сериозна) Понеже аз съм много висока, ако сме като великан и джудже в никакъв случай не бих имала връзка с него..

Супер фен Аватара на paradosou
    1.64-5 съм, не си представям да попадна на по-ниско момче .
    Преди излизах с доста нисък - 1.67; не ми правеше впечатление височината.

Голям фен Аватара на sneering
    Намерете си момиче 170 см,с перфектни мерки и лицеви черти,холивудска усмивка и адските гърди,и горете в собствения си изкуствен перфектен свят,когато всичко онова което ви се иска да споделите с нея-отива на вятъра.

Мисля,че sneering е прав,а аз трудно бих се навила да бъда с някой по-нисък от мен. Защото това означава никакви обувки на токчета, за да не щръкна съвсем над него. Иначе любовта е сляпа, ама то ръстът обикновено се забелязва веднага

Аз лично ако видя 170 метров мъж ще изпадна в дълбок потрес

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз лично ако видя 170 метров мъж ще изпадна в дълбок потрес
    Нали малко по - нагоре възхваляваше брус лий?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Нали малко по - нагоре възхваляваше брус лий?
    Да ама той е 170 см, а не 170 метра. Чудото десетична запетая/точка е малко, но коварно нещо.

Град
    Някъде из София...
    Ти да видиш четенето между редовете до кво води.

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Ти да видиш четенето между редовете до кво води.
    Не ми трябва да чета между редовете, наложило ми се е да ми се набиват на очи числата

Не ми трябва да чета между редовете, наложило ми се е да ми се набиват на очи числата
    *Bro-Fist*
    Dr. Gregory House

Мега фен

Добре, ти нали беше германка? Вие сте дългучи.
    тея 1.90 повечето се блъскат в парапетите
    Последно редактирано от klimatronik : 10-25-2013 на 21:21

Мега фен Аватара на an7raks
    Я споделете на кориците на кои списания сте половината от темата!

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Тая тема е същата простотия като онази с възрастта. Колко от вас са хубавки и високи , че и претенции за ръста имат. Аз съм 183 см и съм бил с момичета, които са по-високи от мен като си сложат 20 сантовите платформи , не ми е пукало. Тва е като проблема за размера. Kaк никоя позната на живо не е изръсвала претенции ...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята

на мен знаеш ли кое ми е по-смешно?
    някой 1.90 да тръгне с някое джудже 1.55

хаха и ми е много смешно като си избирате гаджета над 1.90 ,за да сте СИГУРНИ с тях. само аз ли съм забелязвал,че тея прекалено високите в повечето случаи са супер кльощави и изглеждат някви супер неориентирани ? :d има изключения ест ама повечето са такива

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Тая тема е същата простотия като онази с възрастта. Колко от вас са хубавки и високи , че и претенции за ръста имат. Аз съм 183 см и съм бил с момичета, които са по-високи от мен като си сложат 20 сантовите платформи , не ми е пукало. Тва е като проблема за размера. Kaк никоя позната на живо не е изръсвала претенции ...
    брато и аз съм 183 ,но явно сме ниски за стандартите на форума няма да се чувстват достатъчно СИГУРНИ с нас

Град
    Някъде из София...
    Какво общо има височината със сигурността? Нищо. А и сигурността има толкова много аспекти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си