.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 175
    Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^По тази (тяхната) логика Питър Крауч трябва да е най-сексапилният мъж на света.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^По тази (тяхната) логика Питър Крауч трябва да е най-сексапилният мъж на света.
    хахаха точно за него се сетих и аз . Любо Ганев също

Имах 3 годишна връзка с момче,което беше високо колкото мен и за момент не съм чувствала,че не ме обича или нещо от сорта,но на моменти ти писва да си взимаш винаги най-ниските обувки всеки път,когато излизате.Откровено казано предпочитам високите,едри мъже,с които се чувствам малка ^-^ Така или иначе съм 177,така че се ориентирам към нещо високо Но срещнеш ли някой с общи интереси,прекарваш времето си удивително с него и т.н..не мисля,че височината е чак от такова значение...
    Последно редактирано от saruhi : 10-26-2013 на 17:10
    I have a dream

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от saruhi Виж мнението
    Имах 3 годишна връзка с момче,което беше високо колкото мен и за момент не съм чувствала,че не ме обича или нещо от сорта
    Ахуахауахаухаухауахухауаа хауахуаахау вие сериозно ли.

Ок, има ниски мъже, които имат такова присъствие и власт, че коленете ще ви омекнат.
    Става дума за мъже, 35+, не момченца. Хубави, да , 1.6х см, но безумно уверени и присъвтвието им просто се усеща.
    Бтв, всъщност повечето ниски готини мъже, които се сещам, им е дадена власт по някакъв повод ( някакви меринджеи), и това определено им вдига доста самочувствието, и не говоря за някакви перковци, а просто за уверени мъже.
    Което вече е секси. Колкото и да си висок, е секси да си уверен.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    По нисък от мене- никога! Обожавам високи мъже... 175+

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SpiritInBlack Виж мнението
    Тая тема е същата простотия като онази с възрастта. Колко от вас са хубавки и високи , че и претенции за ръста имат. Аз съм 183 см и съм бил с момичета, които са по-високи от мен като си сложат 20 сантовите платформи , не ми е пукало. Тва е като проблема за размера. Kaк никоя позната на живо не е изръсвала претенции ...
    Значи познатите ти са пикли с претенции, които нямат топките да си кажат мнението наживо.
    1.68-9 съм, не съм джобно гадже, че всякакъв да ми върши работа. Токовете ми не са по-ниски от 12-13 сантиметра. Предпочитам да съм по-нисичката от двамата, благодаря.

Иначе сигурността няма много общо, щото познавам една камара дългучи по 2 метра, дето тежат по 70 кила с мокри гащи. За ква сигурност говорим в тоя случай?

Така айде и аз да се изкажа..Мъжко съм за мен не е чак толкова важен ръста...По важно е за мен не е ръста а килограмите, тялото ,походка,изражение,поглед, ум , и подход..Честно казано най - големите играчи са от ниските..Оня ден гледах в дискотеката забил 2 метров пич , а 170 сантовия ги сваля наред..Не мисля ,че някоя мадама от форума ще върне Вин Дизел например ,който е колкото мен точно 180 .Или пък Лазар Ангелов дето е 178 , някоя ще го върне ли? ..И нещо друго високите мъже по 2 метра никога няма да направят тяло изглеждащо по добре от 1.70 сантовия затова културистите ги избират ниски..Има разлика 100 кила мускули на два метра и сто кила на 170 Друг мит е ,че 2 метровия е по силен от 170 сантовия а това не е така..Например някъв волейболист наш и Майк Тайсън дето е 178 ем помислете кой ще победи.. Така че ниските мъже изобщо да не си създават комплекс за негодни , некачествени или нещо от сорта... А за момичетата е добре да е около 170 поне за мен ..
    Последно редактирано от NeverBack : 10-27-2013 на 11:10
    Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!

Супер фен Аватара на shmatarok
    NeverBack, цялото ти мнение се върти около напомпани батки кажи-речи. Е, аз бих го върнала Лазар Ангелов, но не заради височината му в случая, а щото не ме кефи външния му вид. :Д

Иначе е тъпо как повечето скочихте, като се появиха момичета и казаха, че не харесват ниски момчета. Всеки си има право на мнение, критерии и вкус. Както някои предпочитат по-слаби, а други по-закръглени, примерно, така и има момичета, които си падат по високи момчета и такива, които харесват повече сходни по височина с тях самите. Аз лично съм имала две връзки с момчета, които са били колкото мен, ако не и по ниски и нямаше такава мъка. На моменти даже съм се изгърбвала несъзнателно, за да не изглеждам по-висока и съм носела единствено обувки, кажи-речи без подметка, само и само да не стърча прекалено много. Не за друго, ами защото самата аз не мога да се чувствам добре, знаейки че рамото на някого се пада 5-6-10 санта по-ниско от моето, примерно.
    Това беше преди години, сега вече просто ниски момчета не ме привличат и не съм заглеждала такива особено.
    Тъй че напълно подкрепям мнението на Пантерата в случая(, особено след като явно сме и на една височина )

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Попаднах на тази снимка:

http://div.bg/%D0%97%D0%B0%D0%B1%D0%...984.html#title

Та се зачудих. Абе това да не са случайно синеочка и гаджето и

Иначе като чета последните коментари...абе и на вас жените не ви е лесно понякога. И ако сте малко по-високи от даденото момче това края на света ли е? Но още по интересен ми е един друг въпрос. Тези дето роптаят,че ставали по-високи от някой поринцип по-висок от тях като обуят обувки с N см ток. Задължително ли е да ходите по улиците на 30см ток (такъв май няма затова и го написах) имайки чувството,че ходите на кокили и едвам запазвайки равновесие (свидетел съм как една девойка дето беше обула едни огромни платформи се спъваше на всяка крачка и трябваше да я държим сякаш е пияна) и прави ли ви това повече жени от други дето предпочитат все пак поне отчасти да усещат земята под краката си?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Това с токчетата като оставим на страна че е секси, има и други предимства ако излизаш на среща с момче.

Абе то един мъж ако само токчетата гледа не виждам никакъв смисъл дадената жена изобщо да се занимава с него
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нямах това в предвид.

Жената може да предизвика чувство на закрила у мъжа/момчето, не знам как точно да го опиша. Примерно "ох не мога да мина през тези плочки, че ми помогнеш ли?".

Сещаш се.

Може.Но дали това е целта,защото все пак много жени в днешно време държат да се чувстват като много силни.

След споменатото от теб си спомних една случка. Един приятел и едно от бившите му вече гаджета бяха претърпяли катастрофа.Беше карала тя и в мъглата на магистралата се бяха ударили в гумата на един аварирал насред пътя ТИР. И понеже тя е била на шофьорското място е получила повече поражения.Най-голямото нещо като изключим припадъка и на двамата при него беше бъбречна криза,но при нея имаше счупени ребра позасегнали и дроба и полежа известно време в болница. Та вече беше минало време и аз брат ми,неговата девойка приятеля и въпросното момиче уж да се видим замалко,но а насам, а натам един куп време обикаляхме из студа.После си взеха там стаи в едно хотелче. И както се забавляваше и легна по едно време неможеше да стане,защото ребрата и дроба и я стегнаха.Ама се мъчи, ама пъшка, ама охка и пуска някоя ругатня. Този нашият приятел се опитва постоянно да я вдигне, а тя при всяко приближаване му подвиква едвали не:'Махни се бе! Махни се бе! Искам си сама!" Та в тоя ред на мисли едвали всички жени дето носят токчета ги носят просто,защото някак искат да предизвикат чувство на закрила на мъжа.

Това си е просто един вид мода.Другите го правят значи изглеждат по-секси от тези без токчета и затова и аз трябва да го правя. Утре ако някои реши да направи нов продукт мъжки токчета/платформи както има и мъжки прашки и направи правилните PR и реклама убеждавайки поне 50%+1 от хората поне на развитите страни как с този атрибут мъжете ще са по-секси, ще свалят повече жени, ще изглеждат по-мъжествени и т.н и т.н. особено ако са по-ниски и ето ти на...мъже с мъжки подобен атрибут, който ще си се приема като съвсем нормално,че даже и много секси. И когато един мъж моята височина обуе един такъв атрибут около 30 см и става 2метра баскеболист. Защото все пак да не забравяме,че токчетата не са част от истинският ръст на дадена жена.Те са просто атрибут, който и създава един лъжлив размер, а такъв атрибут повече от 2-3 см за мъжете не съществува

Мега фен Аватара на 102
    Niakoitam, сигурно историята ти е много увлекателна, но за жалост не издържах да я прочета цялата. Дерзай, не си много прост, ама си леко тъп. И да не се объркаш, тва е евтина провокация, внимавай да не се хванеш. По темата: Бих тръгнал с всякакъв мутант, ако ма кефи като човек. Всъщност прекалено ниските момичета не ги възприемам много много като сексуални обекти, ама тва си е от мен.. няква болест. А за токчетата.. твърдо За. Сякаш не сте правили секс на задна с много по-ниско момиче от вас, ве.... ебаси. И оная със 160 властните мъже.... ОхЙОойЙО ОхХОАхохоа.. Фродо може само да ми носи квото си поръчам, не и да ми се прави на властен.

Някойтам първата снимка е сладка по някакъв странен начин

Освен това не замесвай приятелят ми той се занимава с волейбол такаче височината му си е в реда на нещата .

Доста от хората в този спорт са високи както и във баскетбола при тях височината е само в плюс
    Освен това мусколите и т.н си зависят от спорта и т.н
    Нормално е ММА бойците да се по масивни от футболистите да речем . Ако човек спортува какво значение има дали е 190 или 177 .
    Другото което е никъде не съм казвала че високият мъж ми носи сигурост :O казах просто че на мен лично ми доподат високите мъже . Никъде не споменавала ,че ниските мъже не стават . Просто около има високи мъже и по улицата и т.н ако щеш . В темата iтваше въпрос за личи предпочитания е мойта са към по високите мъже за друг са средно високите . А за трети ниските .
    Себастиан Фетел е 175 но не бих го върнала освен това за Ф1 е хубаво да си по нисък поради ред причини . Но темата не беше затова а за личните предпочитания .

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Нямах това в предвид.

Жената може да предизвика чувство на закрила у мъжа/момчето, не знам как точно да го опиша. Примерно "ох не мога да мина през тези плочки, че ми помогнеш ли?".

Сещаш се.
    Тва е най-евтиният номер, който винаги работи.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Значи познатите ти са пикли с претенции, които нямат топките да си кажат мнението наживо.
    1.68-9 съм, не съм джобно гадже, че всякакъв да ми върши работа. Токовете ми не са по-ниски от 12-13 сантиметра. Предпочитам да съм по-нисичката от двамата, благодаря.

Иначе сигурността няма много общо, щото познавам една камара дългучи по 2 метра, дето тежат по 70 кила с мокри гащи. За ква сигурност говорим в тоя случай?
    Килограмите никога не са били критерии за сила. Както и размера на даден мускул не е правопропорционален на неговата сила.

Повече от фен Аватара на Falstad
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Килограмите никога не са били критерии за сила. Както и размера на даден мускул не е правопропорционален на неговата сила.
    Не мога да се съглася напълно с това,че килограмите не са критерий за сила
    Смея да твърдя,че аз 199 см на 112 кг съм по-силен от брат ми който е 204 см на 81 кг

Та в тоя ред на мисли по-едрите може и да всяват малко повече респект, но пък:

Станка Златева разхвърля 136 килограмов мъж, като торба с картофи!

http://www.unikalno.net/09/stanka-zl...rba-s-kartofi/

Последно редактирано от Niakoitam : 10-29-2013 на 15:36

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Айде сега.
    Ще видиш един двуметров дългуч, дето дънките му висят, щот няма на кво да се закрепят и който вятърът ще го духне и ще ми говориш за сила?

Шадоу, на прав път си, ама умните девойки не го правим толкоз очевидно

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде сега.

Шадоу, на прав път си, ама умните девойки не го правим толкоз очевидно
    Аз ще съм от простите ( или пияните ) , предпоследния тип така право вкъщи го заведох.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Смея да твърдя,че аз 199 см на 112 кг съм по-силен от брат ми който е 204 см на 81 кг
    Корав ген имате.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Аз ще съм от простите ( или пияните ) , предпоследния тип така право вкъщи го заведох.
    Показа ли му питонЯ?
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Falstad Виж мнението
    Баааси майката

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Показа ли му питонЯ?
    Ахаха, той се опита да покаже, ама .. по някое време съм заспала, и чак сутринта го видях
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове