.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 175 от общо 175

Hybrid View

то, ако си хвана по нисък ще е трагично .. аз съм най-ниското момиче в класа ;д и не съм виждала някой мой набор по-нисък от мене.. така че такъв вариант при мен няма ;дд но ако е някъв жирав, докато аз съм толкова ниска като застанем един до друг ще изглежда смешно ;дд

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Имал съм гаджета високи, колкото мен. Честно казано не ми пука за ръст, но не е оферта момичето да е по-високо, нелепо е просто.

Аз съм висока 184 см и никога не бих се хванала с някой по-нисък. Изглежда ми ужасно. Лошото е, че няма особено голям избор от високи момчета

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    До сега не съм обръщала особено голямо внимание на това колко е висок човека до мен. Но пък при моите скромни 1.63 не ми се е случвало да излизам с някой по-нисък.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

И на мен не ми харесва , но за любовта няма граници и бих тръгнала с по-нисък стига да си допадаме наистина много !!
    Поставете се само на тяхно място - да си нисък мъж (170,160см или по-малко) или висока жена (175,180 или повече) , нямаш голям избор .
    Последно редактирано от mkgf3 : 03-28-2014 на 16:36

Мега фен Аватара на 102
    кат бях малък имах едно гадже дето беше по-едро от мен във всяко едно отношение
    помня че я карах да ме носи
    сега като се замисля сигурно не и е било приятно
    хмм
    беше и все още е голям пич
    ама ся съм по-едър от нея ;д

Голям фен Аватара на G3GaSa
    Не, в никакъв случай ! ако е по-висока.

Височината, широчината и тн. Тва са козметични дефекти. Според мен е важен характерът много повече от вида

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Ей чакам момичето, по - високо от 1.85 тогава, хич няма да откажа.. Само че сега съм зает, нека да е за по-натам, резервация си направих току-що

Аз съм момче и не бих казал че харесвам много ниски момичета. Кой е казал , че момчетата харесват само ниски момичета и момичета високи момчета... ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си