- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
то, ако си хвана по нисък ще е трагично .. аз съм най-ниското момиче в класа ;д и не съм виждала някой мой набор по-нисък от мене.. така че такъв вариант при мен няма ;дд но ако е някъв жирав, докато аз съм толкова ниска като застанем един до друг ще изглежда смешно ;дд
Имал съм гаджета високи, колкото мен. Честно казано не ми пука за ръст, но не е оферта момичето да е по-високо, нелепо е просто.
Аз съм висока 184 см и никога не бих се хванала с някой по-нисък. Изглежда ми ужасно. Лошото е, че няма особено голям избор от високи момчета![]()
До сега не съм обръщала особено голямо внимание на това колко е висок човека до мен. Но пък при моите скромни 1.63 не ми се е случвало да излизам с някой по-нисък.
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
И на мен не ми харесва, но за любовта няма граници и бих тръгнала с по-нисък стига да си допадаме наистина много !!
Поставете се само на тяхно място - да си нисък мъж (170,160см или по-малко) или висока жена (175,180 или повече) , нямаш голям избор .
Последно редактирано от mkgf3 : 03-28-2014 на 16:36
кат бях малък имах едно гадже дето беше по-едро от мен във всяко едно отношение
помня че я карах да ме носи
сега като се замисля сигурно не и е било приятно
хмм
беше и все още е голям пич
ама ся съм по-едър от нея ;д
Височината, широчината и тн. Тва са козметични дефекти. Според мен е важен характерът много повече от вида
Ей чакам момичето, по - високо от 1.85 тогава, хич няма да откажа.. Само че сега съм зает, нека да е за по-натам, резервация си направих току-що![]()
Аз съм момче и не бих казал че харесвам много ниски момичета. Кой е казал , че момчетата харесват само ниски момичета и момичета високи момчета... ?