- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
Момичета, бихте ли имали за гадже по-ниско от вас момче?
Момчета, бихте ли си хванали за приятелка по-висока от вас?
![]()
Последно редактирано от airpump : 10-21-2013 на 10:13
С по - високо от мен момиче (малко трудно ще се намери такава де) ще изглеждам някак странно, особено ако сложи токчета.
За по - ниски момичета няма проблем. Но в крайна сметка височината не е от първостепенно значение поне за мен, особено ако има други неща които ме привличат в нея.
По-висока, не. Точно както каза @Sh@dow ако сложи токчета, ще ми е дискомфортно.
По-ниска, естествено.
Да бе, ядове няма. Ще си нося и сгъваема табуретка ако се наложи. Само дето трудно да се намери 180+ девойка.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Веднага мога да ти донеса, ако има желание!
Имам едно такова женско в моя клас. 1,83 беше последно, сега не знам колко е.
Ами аз съм 1,72 и доста от момчетата, с които съм излизала в компания са били по-високи от мен.
По принцип предпочитам по-високи момчета. Нещо от сорта на 1,80 до 1,90.
Аз се водя висока и никога не ми е било комфортно момче да бъде по-ниско от мен.
Още не съм тръгнала да излизам с никое по-ниско момче, но мисълта ми е, че няма да ми е удобно на мен,
ще ми е някак тъпо примерно аз да се навеждам, за да го целуна. Самата картинка ми е странна.
*сън*
Важното е как си прекарвате заедно,дали е 150см или 2 метра,няма никакво значение..останалото са измислени стереотипи наложени от модерното общество,комплекси и спазването на някакви супер тъпи правила.
Бих тръгнал и със слон,стига да губя представа за времето с нея и да нямам търпение да си говорим и прочие ...
1.55 съм по ниско момче от мене няма
Харесвам много високите момчета над 185
Не мога да си представя че ще ходя с момче под тая височина![]()
Това ще да е велика сценка. Как видиш ли понеже си 1.55 обаче тия под минимум 1.85 ти били ниски та се надигаш на пръсти в по-добрият случай или те вдига той или използваш нещо на което да стъпнеше ако не носиш към 25 см ток (не знам дали изобщо такива има) за да го целунеш
Иначе не, височината не ме притеснява изобщо. Вярно че има някаква разлика между това едно момиче да ти се изгуби в ръцете и ти да се изгубиш в неговите, но това за мен са разни комплексарски истории и следене на някакво одъртяло обществено мнение и разбиране. Ако се чувствам екстра с даденият човек изобщо няма да вадя линийката от джоба си.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не. Даже и с някого, колкото мен не бих. Обичам мъжът да е по-висок и едър от мен и да се чувствам малка и шлядка. :Д
Мхм. Ама предвид, че не съм миньонче, рядко ми се случва. :д
Излизала съм с момче на моята височина, даже май беше 2 см по-нисък... е беше ми омръзнало всеки път да си слагам най-ниските обувки, ама почти без подметка, за да нямаме разлика. Откровено - нъцки, нека е тесногръдо.
Same, same, same! И аз имах такъв период от живота ми. Е, спомням си, че нон-стоп ми е било некомфортно, дори не се изправях в раменете, когато той е близо до мен, че да не личат малкото сантиметри разлика. Пък и по-високите ме привличат повече, де да знам...Туй то.
По-нисък едва ли ще намеря, те мен и петокласниците отдавна са ме минали по височина.Малка разлика не стои чак грозно, но такава като на снимката е просто... Неестествена.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не бих, не защото височината е от кой знае какво значение, а просто защото ниските хора не ме привличат. Ама въобще!
Аз съм сравнително висока (180) и обожавам хора по-високи от мен. 185-190 за момче ми е ниско, какво остава пък да е под 180. Не, не, не.![]()
Нямам комплекс относно височината си /187/ и не ми пречи да е по-висока. Особено, ако е расла на крака...![]()
Опитвала съм се да си имам такива гаджета и все не се получаваше, не заради ръста, де. Не ме кефи мъжът да е по-нисък от мен, нито пък да е много по-висок от мен.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз съм 183 и никога не бих тръгнал с момиче над 175 .
емм да, тесногръди сте
как може да отрежеш някого 'щото ти е под/над критериите за височина :О
или пък в другата тема 'щото е по-малък от теб с година :О
аз съм ниска (164см) и по-ниско момче едва ли да има![]()