Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
Годините, сантиметрите, заплатата, това са само цифрички.
В отговор на този кифленски статус желая да покажа тази картинка:
http://www.funnyjunk.com/funny_pictu...s+just+a+room/

В смисъл... постът ми е отправен не само към теб, ама вярвате ли си?
Годините нямали значение, височината нямала значение, заплатата нямала значение, етносът нямал значение, размерът нямал значение, дали имал плочки или шкембе нямало значение, дали е вегетарианец или не нямало значение... Сега, за марката на колата може и да се съглася, ама за останалото... хайде, моля ви се. Стига сте се правили на по светци от папата.

На интелигентния въпрос "що не", ще ти/ви отговоря със следното: Щото след 5 години ще ти е писнало да ходиш ПОСТОЯННО - в ежедневието, на бар, на сватба - с ниски обувки. Аналогично може да се отговори за всички останали неща, които изброих. На 17-18 години заплатата, например, може да не е проблем, ама хайде да не се заблуждаваме и да си обясняваме как няма да се ядосвате, като решите да обзавеждате жилище и 2 години не може да си купите всички мебели. На 17-18 години може и да не изглежда особен проблем да се загаджите с турчин... или айде да не е толкова фрапиращ примера, да речем испанец, ама след 10 години, АКО почнат разправии на тема възпитание на деца, роля на жената и т.н., друга песен ще запеете. С последното далеч не осъждам интернационални връзки, защото съм много за тях, а само казвам, че не е нормално на 17-18 години да не си даваш поне СМЕТКА колко наивно разсъждаваш.

Щото ако ви слуша човек... какви критерии ви остават, много ми е интересно. Че по това, което пишете... пардон, по начина, по който ВЯРВАТЕ, че се изкарвате широкоскроени, "над тия неща", може да тръгнете с първия що-годе мил селяндур, който сваля звезди от небето, нали, мил е, "разбирате се добре", следователно другите неща са просто цифри - тоест, няма значение, че бицепсът му е 25 см, а коремната обиколка - 90, че е на 35 години и взима 350 лв със зор.

Нали. Само цифрички.
Хората, които са "над тия неща" - да се чете наивни глупости - вярват и притежават високи критерии, защото смятат, че могат да бъдат съдени според същите - както в краткосрочен план, така и в дългосрочен.