.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?

Гласували
89. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не, в никакъв случай!

24 26,97%
  • Да, бих, не ме интересува височината!

21 23,60%
  • Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!

40 44,94%
  • Аз имам такова гадже в момента!

4 4,49%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 175

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Е що се мусите на ниските тогаз? И що да не се качите на токове, ако момъка е по нисък? Изобщо ква е цялата тая чудесия със стереотипа - той тря да е по висок от девойката? Що? Кво ако момата стърчи 20 санта отгоре примерно?
    'щото са си втълпили, че момчето непременно трябва да е по-висок иначе...омг
    нЕма нещо по-глупаво от това да отрежеш някой само щото е по-малък с година, две или щото е по-нисък... -.-

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    'щото са си втълпили, че момчето непременно трябва да е по-висок иначе...омг
    нЕма нещо по-глупаво от това да отрежеш някой само щото е по-малък с година, две или щото е по-нисък... -.-
    Ок, де, в други теми си споменавала, че никога не би излязла с момче, което не те привлича физически... Каква е разликата дали критерия ти е за височина, за тегло или за широчина на гърба?
    И тук, ако ми отговориш с "facepalm" или "омг, нищо не разбираш", наистина няма смисъл...

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Ок, де, в други теми си споменавала, че никога не би излязла с момче, което не те привлича физически... Каква е разликата дали критерия ти е за височина, за тегло или за широчина на гърба?
    И тук, ако ми отговориш с "facepalm" или "омг, нищо не разбираш", наистина няма смисъл...
    веднъж вече ти казах, че си

поредният, който слагам в списъка 'dont speak with him/her'

Мега фен Аватара на an7raks
    веднъж вече ти казах, че си
    Някой май не разбира от майтап... Много поздрави!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Защо?
    За годините бих могла да се съглася. Щом е успял да ме впечатли, все тая дали е колкото мен, с една година по-малък от мен или с 10 години по-голям от мен.
    Ама защо да е тъпо да не харесаш някого, защото е нисък и не се чувстваш комфортно? Мен лично не ме кефят ниските мъже, не ме кефи да съм по-висока от някого, некомфортно ми е. Това, че не ми е комфортно, ми е достатъчно да отрежа някого.
    Иначе нищо против ниските мъже нямам, но просто не ме привличат и не биха ме привлекли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си