- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли тръгнали с по-ниско от вас момче/по-високо от вас момиче?
Не, в никакъв случай!
Да, бих, не ме интересува височината!
Не знам, ако разликата е минимална -2-3 см!
Аз имам такова гадже в момента!
Добре, добре. Аргументацията ти е на ниво.
ще си говорим пак за "цифри", когато женичката ти, благодарение на диви студентски години, мяза на бабичка на 30 и харчи една камара пари, за да го прикрие. Щото са само цифри. Ама жените били материалистки и било много трудно да "поддържа такава" (тва, като го чуя, просто... фейсфист ми е малко), че що ви пука? Нали са само цифри.
Ива, въпросът му беше съвсем на място.
Точно това казвам - че не е длъжен
an7raks, има огромна разлика между "да не си същият" и да "мязаш на 50, когато си на 30". Но в тоя форум има тенденция срещу бялото да се спори с черно вместо със сиво.
Родителите ми също не са същите, разбира се, но са пример за хора - и като двойка, и поотделно, на които - представи си - не им се налага да си търпят кофтия външен вид, защото "това е само цифра". Майка ми си влиза в булчинската рокля, а абитуриентската ще й е голяма. Мислят я за сестра, казват, че си приличаме (а ние визуално нищо общо нямаме), носим един размер дрехи. Баща ми не е качил и 5 кила за 20 години. Е, да, посребрени са му слепоочията, но това е различно от това, което ти се опитваш да вмениш.
Тъй че... израснала в такова семейство, плюя на подобни аргументи.
Ива, и ти отиваш в крайности. Никой не е задал въпроса дали бихме отблъснали някого САМО ЗАЩОТО Е НИСЪК. Това, срещу което аз споря, е, че височината е фактор. Неслучайно казах, че съм ходила с по-ниско момче!
може, просто общуването с него ме товари
та в отговор на въпроса конкретно за това дали бих излизала с по-ниско момче или г/д колкото мен ще кажа: разбира се че да
познавам такъв пич (оххх), който едва ли някоя би могла да му откаже среща, пък вие ми се правете на не знам си кви
няма да му показвам снимките, но повярвайте много е хубав
чарът и красотата на едно момче са определящи, а не височината му (да, до някъде допринася, но не напълно)
и пак казвам много е глупаво да отпишеш някой само щото е по-нисък
ами, ако този някой е 'човекът' с който ще си паснеш и който би могъл да бъде перфектният партньор?
нима би пропуснала шанса да срещнеш 'истинската любов' (щото съм се убедила, че съществува) само, щото е по нисък?